gabriel_2012 a scris:
rali a scris:
Salutare tuturor, şi felicitari celor ce au trecut de cele doua probe de pana acum la examenul de admitere in magistratura şi mult succes in continuare.
As vrea sa va intreb daca credeti ca la anul se da da din noile coduri?
O alta intrebare ar fi daca la calculul vechimii in specialitate se exclude perioada de concediu medical, si cel de risc maternal (respectiv prenatal si post natal) Din cate stiu concediul de crestere al copilului intra in vechimea in specialitate, insa nu stiu daca si cele mentionate mai sus intra sau nu.
Va multumesc anticipat.
Din cate stiu eu tot ce este concediu intra in perioada de vechime, mai putin cel fara plata. Mai multe detalii poti afla pe blogul D-lui Danilet, el raspunde frecvent la astfel de intrebari. Despre concursul viitor, nimic nu este sigur. Nici cand se va mai organiza, nici despre bibliografie.. a se vedea felul in care s-a procedat acum. Ne-au anuntat oficial, pe site-ul CSM, de la sfarsitul anului trecut, ca va fi in noiembrie 2012... Iar in iunie s-au decis ca se da in august. Deci...
[ link extern ] /
DECI, o mare bataie de joc! Nu au nici un simt al responsabilitatii in tot ceea ce fac si declara.