Ultimul raspuns oficial de la spital este asa,daca vreau numai plata despagubirilor,asa le-au numit ei,in bani,mi le dau in 3 transe in anul 2015.Daca doresc si intocmirea de rectificative,in speta a platilor catre casa de pensii pe perioada 2010-2014,atunci plata despagubirilor se va face esalonat in 5 ani,conform legii.Eu daca accept plata despagubirilor in 3 transe,ar insemna sa-mi anulez celelalte drepturi cuvenite sau as mai avea vreo sansa?
Multumesc!
Atunci care mai e rolul executorului?Dupa ce trec cei trei ani,cine imi garanteaza ca mi se mai da ceva neavand niciun document.In ceea ce priveste contributia la pensia ce as putea intreprinde pentru a mi se reconstitui si acest drept?
Multumesc!
In 2013.Alte persoane din acelasi dosar,dar care au apelat la alti executori au obtinut toata suma de-odata.Nu m-ar deranja sa primesc in 2-3 transe,dar sa fie totul clar.
Buna seara!
continuarea la actiune,e ca am apelat la un executor judecatoresc si la un expert contabil pentru stabilirea sumei care mi se cuvine.Problema e ca spitalul a spus executorului ca-mi va da banii esalonat ,dar in cate transe si cum,nu-mi spune nimeni.Executorul spune ca exista o lege care da dreptul sa mi se dea suma esalonat,dar nu ma lamureste nimeni care ar fi algoritmul.Am luat o transa,cam o treime,dar restul nu stiu cand va veni.Deasemenea in hotararea judecatoreasca spune ca trebuie sa mi se reconstituie toate drepturile pe care le-as fi avut daca eram angajata,anume ma intereseaza plata contributiei la pensie,pe care nu mi-au platit-o.Executorul zice ca o sa mi se plateasca dar altceva nu spune.Ce posibilitati am eu ca sa reintru in drepturi?
Multumesc!
Buna ziua!
revin cu alte amanunte.Situatia la noul serviciu este foarte incordata,probabil va trebui sa-mi gasesc un nou loc de munca.Angajatorul mi-a propus restituirea sumelor castigate prin proces in timp de 5 ani.Nu am semnat nimic si nu am fost intrebata daca sunt de acord,mi s-a spus ca asa este legal.Mai pot apela la un executor judecatoresc sa-mi recuperez toata suma integral?
Multumesc!
Buna seara,
in cazul acestor ferestre,daca sunt oscilobatante,dar foarte putin,doar pentru aerisire,nu se vede absolut nimic pe proprietatea vecinului,este ilegal?