avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate Lorenza

Activitate Lorenza

Multumesc pentru raspuns,
mai exact cum ar decurge aceasta alergatura?Cum as putea accelera procesul?
Ultimul raspuns oficial de la spital este asa,daca vreau numai plata despagubirilor,asa le-au numit ei,in bani,mi le dau in 3 transe in anul 2015.Daca doresc si intocmirea de rectificative,in speta a platilor catre casa de pensii pe perioada 2010-2014,atunci plata despagubirilor se va face esalonat in 5 ani,conform legii.Eu daca accept plata despagubirilor in 3 transe,ar insemna sa-mi anulez celelalte drepturi cuvenite sau as mai avea vreo sansa?
Multumesc!
N-am zis ca are vreo vina,dar onorariul de 6000 de lei pentru ce e?Daca nu poate executa?Nu mai inteleg nimic.
Atunci care mai e rolul executorului?Dupa ce trec cei trei ani,cine imi garanteaza ca mi se mai da ceva neavand niciun document.In ceea ce priveste contributia la pensia ce as putea intreprinde pentru a mi se reconstitui si acest drept?
Multumesc!
In 2013.Alte persoane din acelasi dosar,dar care au apelat la alti executori au obtinut toata suma de-odata.Nu m-ar deranja sa primesc in 2-3 transe,dar sa fie totul clar.
Buna seara!
continuarea la actiune,e ca am apelat la un executor judecatoresc si la un expert contabil pentru stabilirea sumei care mi se cuvine.Problema e ca spitalul a spus executorului ca-mi va da banii esalonat ,dar in cate transe si cum,nu-mi spune nimeni.Executorul spune ca exista o lege care da dreptul sa mi se dea suma esalonat,dar nu ma lamureste nimeni care ar fi algoritmul.Am luat o transa,cam o treime,dar restul nu stiu cand va veni.Deasemenea in hotararea judecatoreasca spune ca trebuie sa mi se reconstituie toate drepturile pe care le-as fi avut daca eram angajata,anume ma intereseaza plata contributiei la pensie,pe care nu mi-au platit-o.Executorul zice ca o sa mi se plateasca dar altceva nu spune.Ce posibilitati am eu ca sa reintru in drepturi?
Multumesc!
Nu am semnat nimic si nici n-am de gand.Nu am aprobat nici macar verbal.Vreau toti banii intr-o singura transa.Multumesc pentru raspunsuri.
Multumesc pentru raspuns!Maine voi face demersurile necesare.
Buna ziua!
revin cu alte amanunte.Situatia la noul serviciu este foarte incordata,probabil va trebui sa-mi gasesc un nou loc de munca.Angajatorul mi-a propus restituirea sumelor castigate prin proces in timp de 5 ani.Nu am semnat nimic si nu am fost intrebata daca sunt de acord,mi s-a spus ca asa este legal.Mai pot apela la un executor judecatoresc sa-mi recuperez toata suma integral?
Multumesc!
Răspuns la discuția Ferestre vecin
Buna seara,
in cazul acestor ferestre,daca sunt oscilobatante,dar foarte putin,doar pentru aerisire,nu se vede absolut nimic pe proprietatea vecinului,este ilegal?