va multumesc pentru ajutorul acordat si ca ma-ti ajutat sa se poata solutiona cazul cu bine
va multumesc
Am primit urmatorul COMUNICAT:
ROMANIA MINESTERUL PUBLIC Anexa nr. 2
Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare
Dosar. nr.:1103/P2009
Data : 04.05.2009
COMUNICARE
Va comunicam ca prin ORDONANTA din 04.05.2009 a acestui parchet ati fost scos de sub urmarire penala in temeiul dispoz. art.11 lit b si art. 10 lit. b/1 din codul de procedura penala.
In baza art. 91 C.p. pentru fapta savarsita vi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ : amenda administrativa in suma de 1000 lei si ati fost obligat la plata cheltuielilor judiciare in suma de 100 lei.
Impotriva ordonantei puteti face plangere la Prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare in termen de 20 de zile, de la data primirii comunicarii.
Sumele respective le veti achita la trezoreria statului din Satu Mare in contul nr. 50.03 pentru amenda si contul 20.17.07.16 pentru cheltuieli judiciare , in termen de 15 zile de la comunicare sau de la primirea raspunzului privind modul de solutionare a plangerii.
Chitantele eliberate de trezoreria statului le veti depune de indata la grefa parchetului in vederea inchiderii dosarului.
Intrebarea mea este ca daca dupa acest comunicat raman cu cazier sau nu ????
De cand am fost sa dau declaratia la politia judeteana de atunci nu am fost chemat nici unde !!!! Nici la politia judeteana nici la parchet si de atunci au trecut deja aprope 3 luni !!!! Ce trebuie sa fac ????Sa ma duc eu la parchet sa vad cum imi sta dosarul ???
Deocamdata am fost sa dau o declaratie la Politia Judeteana si acuma urmeaza sa ma intalnesc cu procurarul care imi prea cazul !!!! La decizia dansului ramane daca voi fi cercetat penal sau nu . Daca da raman cu cazier si dosar , daca nu voi primi o amenda administrativa si nu o sa am antecedente penale!!! Dar asta inca nu se stie
ok va multumesc !!!! dar tot nu mi-ati raspuns la o intrebare !!!! cu toate aceste lucruri pot sa ma duc sa ma angajez la politie pot ????sau nu pot din cauza dosarului ????
va rog tare mult sa imi raspunda cineva foarte repede este foarte important
Am fost la politie am dat o declaratis dupa care au spus ca peste trei saptamani sa ma duc la parchet la procuror ca sa mi se urgenteze dosarul !!! Inainte de a da declaratia am fost intrebat daca vreau un avocat , eu am spus ca nu vreau ...... sper ca am facut bine ???
Si o intrebare foarte importanta pentru mine !!!! acuma cum am dosarul asta care nu este finalizata inca pot sa ma duc sa ma inscriu la politie ca sa fiu angajat??
Va rog tare frumos sa ma lamureasca cine sunt foarte disperat nu stiu ce sa fac ?????? Sau ce mi se va intampla??? Nu stiu ce pot face ??? Imi pare foarte de rau de fapta savarsita !!! Dar nu mai rezist sunt deja in depresie !!!
Niciodata nu am pati asa ceva pana in ziua de astazi
Astazi am stat de vorba cu un organ de politie rutiera destpre ce mi s-a intamplat ei mi-au spus ca voi primi o amenda penala intre 500 si 1000 de ron si voi ramane cu o mentiune in cazier!!!!
Dupa ce am vorbit cu dansi am plecat la sediul politiei rutiere si am intrebat de la ghiseu in cazul meu ce o sa mi se intample. Dansul mi-a raspuns in felul urmator :
" - Daca sunteti la prima abatere de acest gen veti primi o amenda administrativa in valoare de 300 si 500 de RON plus suspendare pe termen de 90 de zile si daca nu va prezentati la exam vi se va prelungi suspendarea cu inca 30 de zile si ramaneti fara dosar penal si mentiune in cazier."
Nu mai stiu ce sa cred sau la ce sa ma astept va rog frumos lamuriti-ma !!!!!
va multumesc pentru ajutor !!! Doar o singura intrebare mai am . Dupa experienta dumneavoastra , ce sanse am de a scapa doar cu o amenda administrativa , luand in considerare ca sunt la prima abatere , nu am avut antecedente si voi coopera cu organele juridice al politiei >????
si inca un lucru eu nu am posibilitatea de ami angaja un avocat !!!! ce mi se poate intampla???? voi putea scapa doar cu o amenda administrativa???