Va multumesc , dar ce parere aveti de urmatorul aspect , care , desi am dreptate, s-ar putea sa nu am castig de cauza
In CIM este stipulat la locul de munca : 1) activitatea se desfasoara la obiectivele firmei ; 2) in lipsa unui loc de munca fix salariatul va desfasura activitatea in functie de necesitatile societatii.
S-ar putea sa ma incurce chestia asta?
Am lucrat la o firma de paza, am 47 ani.
13 iulie - 10 august preaviz ("modificarea strategiei politicii de securitate urmand sa se renunte la paza umana"), dar am lucrat pana pe 22 august, in continuare nu am mai fost planificat in serviciul de tura , desi locul de munca nu s-a desfiintat si am fost inlocuit cu o alta persoana mai tanara din aceeasi firma.
Pe 15 septembrie am primit salariu pt august si o parte din compensatia pt concediul de odihna neefectuat (firma motiveaza verbal ca am primit toti banii pe concediu neefectuat)
Nu am primit decizia de disponibilizare.
Ce sa fac? (stau rau cu banii)
Alti angajati disponibilizati din aceeasi firma nu au primit decizia nici dupa un an.
1) in 2007 am primit titlul de proprietate in care la categoria de folosinta este consemnat pasuni desi in procesul de punere in posesie care a stat la baza emiterii titlului este trecut pasune + pomi, iar ceilalti vecini au trecut livezi.
cum sa`l corectez si la ce instanta?
este nevoie de procedura prealabila?
2) in 2007 alt titlu pentru teren pasune obtinut prin hotarare judecatoreasca , dar in realitate parintii mei au avut vie pe acel teren.
cum sa inscriu categoria de folosinta vie in loc de pasune avand in vedere ca terenul nu mai exista fiind excavat.