avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate redactat gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate redactat gresit

1) in 2007 am primit titlul de proprietate in care la categoria de folosinta este consemnat pasuni desi in procesul de punere in posesie care a stat la baza emiterii titlului este trecut pasune + pomi, iar ceilalti vecini au trecut livezi.

cum sa`l corectez si la ce instanta?

este nevoie de procedura prealabila?

2) in 2007 alt titlu pentru teren pasune obtinut prin hotarare judecatoreasca , dar in realitate parintii mei au avut vie pe acel teren.

cum sa inscriu categoria de folosinta vie in loc de pasune avand in vedere ca terenul nu mai exista fiind excavat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2009
Stelul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Meroiu Daniela , Avocat 23:42, 14 Martie 2009
Corectura se face la instanta care a emis hotararea printr-o actiune de indreptare a erorii materiale
In afara de aceste greseli materiale , suprafete de teren au fost corect reconstituite ?
Rectificarea titlului de proprietate se face printr-o actiune direct la instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare titlu de proprietate ADR_C ADR_C Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti daca se poate . Se considera greseala materiala transcrierea eronata a unei suprafete de teren in Titlul de Proprietate ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru modificarea (rectificarea) titlului de proprietate Ion Munteanu Ion Munteanu Buna ziua, De curand mama a deschis o actiune in instanta pentru modificarea (rectificarea) titlului de proprietate in care titular este bunicul (decedat) ... (vezi toată discuția)
Schimbarea categoriei de folosinta a terenuui Cabinet avocat Calin Pipernea Cabinet avocat Calin Pipernea Am urmatoarea problema: clientul a cumparat un teren in suprafata de 4 ha si in contractul de vinzare-cumparare si in titlul vechi de proprietate este ... (vezi toată discuția)