in data de 30 decembrie 2008 la ora 20 si 30 de minute am avut un accident pe un drum judetean.in timp ce depaseam un autoturism pe linie discontinua mi-a aparut in fata o caruta nesemnalizata cu care am intrat in coliziune.accidentul nu a fost grav carutasul care nu a patit nimica a primit o zi de ingrijire medicala si politia a intocmit dosar de cercetare penala.in 13 martie am primit rezolutia de neincepere a urmaririi penale si va trebui sa merg pentru intocmirea procesului verbal prin care cei de la politie vor vrea sa imi retina permisul de conducere pentru 3 luni,proces verbal pe care vreau sa il contest.legea zice ca la depasire trbuie sa te asiguri atat din fata cat si din spate dar si ca,conducatorul carutei este obligat sa NUcircule cu aceasta noaptea nesemnalizata cu lampas elemente reflectorizante vesta catadioptri etc pe care cel cu care am intrat in coliziune nu le avea acesta fiind din punctul meu de vedere principalul motiv al accidentului. cum sa ma asigur daca nu l-am putut vedea?intrebarile mele sunt in cat timp de la primirea rezolutiei trebuie sa merg sa se intocmeasca procesul verbal?cum ar trebui sa fac contestatia?si daca credeti ca am sanse sa castig?faptul ca cel cu caruta nu avea nici un mijloc de semnalizare rezulta atat din declaratia lui si a mea cat si a unui martor respectiv cel pe care il depaseam