avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate ShummY

Activitate ShummY

Plata a fost facuta prin SMS si pentru ca telefonul l-am schimbat, mesajul de confirmare nu mai exista. Am fost la reprezentatul telefoniei mobile pentru factura de atunci (noroc ca sunt pe abonament) si mi-au spus ca imi dau factura detaliata, insa nu o sa scrie continutul mesajului (in special nr de inamtriculare), ci doar ca s-a facut dovada platii.
Totusi as incerca sa ii dau in judecata si nu neaparat pentru amenda de 65 lei (in 48 ore) ci doar pentru simplul fapt ca sunt multi ca mine si daca eu ii las in pace, altul ii lasa in pace si tot asa, pana la urma se imbogatesc dupa urma unor "fraieri" care sunt delasatori.
Buna ziua. Anul trecut am fost la mare ca oricare alt om si pentru ca nu imi place sa primesc amenzi, m-am conformat tututor platilor.
Am platit taxa de la pod Fetesti prin SMS si ce credeti? Saptamana trecuta am primit prin posta amenda pentru ca nu am platit acea taxa.
Intrebarea mea este urmatoarea: Se poate da in judecata? Ati mai intalnit asemenea cazuri? O sa am castig de cauza?
Va multumesc frumos.