avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate doduta

Activitate doduta

Cred ca am interpretat gresit cand initial am expus problema:doamna solicita pretentii pentru lipsa de folosinta a terenului DE SUB beciul care mi-a fost atribuit.Adica i-a fost atribuit lotul format din constructie si teren aferent (care teren,s-ar presupune ca se afla SUB beciul meu,nu?).Se schimba mult datele problemei?
Va multumesc mult pentru lamuriri si incurajari!
Am ajuns la capatul oricarei intelegeri a ceea ce vrea dumneaei.Legea i-a dat ceea ce i se cuvenea, dar nu inteleg ce are cu mine?Faptul ca nu renunta la a ma tot actiona in judecata, imi da de gandit ca are si timp prea mult la dispozitie (asta in detrimentul timpului meu din pacate).
Inca o data va multumesc.
Am o problema legata de lipsa de folosinta pentru un teren aflat sub locuinta.
Ma judec din '95 cu o doamna (ce are foarte multe cunostinte juridice) pentru iesirea din indiviziune pentru o casa din care detin 3/4.In 2006 am obtinut hotararea definitiva prin care imi era atribuit beciul locuintei (pe langa inca o incapere si terenul din curte ocupat abuziv de dumneai).Hotararea a ramas definitiva si irevocabila. Acum ma da in judecata pentru lipsa de folosinta a terenului aflat sub locuinta dumneaei (adica terenul ce este plafonul beciului ce mi-a fost atribuit).Ce sanse am in acest caz?Mentionez ca am mai fost data in judecata de cateva ori (inclusiv pe penal) de doamna cea bine documentata.In toate cazurile solicita BANI:ba pe chirie, ba pentru distrugere de bunuri cu ocazia executarii, ba plangeri la Parchet,Politie...etc.Exista vre-o cale legala sa scap de sicanele acestei persoane?
In 2009,o societate din Romania presteaza servicii de consultanta in domeniul ingineriei unei firme din UE.Ambele au cod valid de TVA.Serviciile se refera la implementarea unei solutii tehnice (un utilaj performant) la un consortiu international ce are reprezentanta si in Romania.Pentru implementare, inginerii fac masuratori si se consulta si cu reprezentantii din Romania ai consortiului.Dupa ce utilajul este produs in UE este trimis spre testare la reprezentanta din Romania.Cei de la fisc considera serviciile facturate de firma din Romania ca avand sediul prestarii in Romania, deci trebuie facturate cu TVA, nefiind scutite cu drept de deducere.Este corect?
Va multumesc mult si va doresc o zi buna!
Nu stiu cum ma pot abona din nou, imi da mesaj ca mail-ul meu exista deja...