Va multumesc frumos,
MIhaela
Buna,
Iesirea din indiviziune este un proces costositor din punct de vedere costuri si timp?
Multumesc ,
Mihaela
Va multumesc frumos pt raspuns, as mai dorii sa stiu cum poate sotul sa-si recupereze banii pt partea lui din apartament ( dupa moartea bunicului sotul batranei s-a deschis succesiune, aveau 2 copii sotul meu a cumparat partea celor doi copii deci este act de vanzare cumparare pe aprximativ 39%din apartament si pt restul de ~61% este contract de intretinere cu bunica).
Mihaela
Buna ziua,
As mai avea o intrebare la dvs. sa-mi spuneti va rog frumos in ce conditii se poate rezilia un contract de intretinere( pt faptul ca desii are mancare , medicamente, noi platim toate cheltuielile casei ci doar ca nu o plimbam cu masina, nu o ducem unde vrea cand vrea, nu o luam dupa noi?) Dc se ajunge la reziliere cum putem sa fim despagibiti pt toate cheltuielile casei pe care noi le-am suportat de 7 ani de zile de cand stam impreuna dc toate chitantele( lumina, telefon, intretinere sunt pe numele creditoarei( a bunicii) avem facturi numai pt majoritatea imbunatatirilor pe care le-am adus in casa. de asemenea sotul meu a cumparat partea din aparta,ent a tatalui sau si a unchiului sau, dc se ajunge la rezilierea contractului de intretinere pe care il avem cu bunica, cum putem noi sa ne recuperam banii pt partea noastra. Ne poate ajuta la ceva faptul ca in luna octombrie-noiembrie 2008 batrana a fost in spital diagnosticata initial cu inceput de scleroza?
Va multumesc anticipat.
Mihaela
Multumesc frumos,
se poate va rog frumos sa-mi spuneti ce clauze pot adauga si cum se procedeaza? si as vrea sa stiu exact dc batrana, creditoarea are ceva obligatii financiare ( sa participe la cheltuielile curente).
Mihaela
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri referitoare la obligatiile pe care le au ambele parti intr-un contrac de intretinere. Care sunt obligatiile creditorului si care ale debitorului? este vorba de un contract de intretinere facut intre sotul meu si bunica acestuia cu drept de uzufruct viager a creditoarei. tin sa mentionez ca nu da nici un ban din pensia ei in casa si cu toate cestea este vesnic nemultumita si mai tot timpul avem scandaluri.Noi am adus imbunatatiri in apartament, cand ne-am mutata acolo, erau toate instalatiile sanitare stricate, avea datoriii la intretinere si la rude. Am pus termopane, am zugravit, am schimbat instalatia electrica in casa, am renovat baia noi platim toate datoriile casei (ea da bani doar de sarbatori). Vreau sa stiu si eu in aceste conditii (cum i se atrage atentia asupra unui lucru( nu-si sterge masa, nu spala chiuveta) ameninta ca strica actele ce avem noi de pierdut si trebuie sa facem si de asemenea vreau sa stiu dc ea chiar nu trebuie sa dea nici un ban din pensia ei in casa.
Multumesc anticipat,
Mihaela