avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate madalinacis

Activitate madalinacis

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Hello,
Ma alatur si eu voua, asta dupa ce m-am gandit si m-am razgandit de 100 de ori in ultimele luni..daca sa dau la inm ...la barou...sau pur si simplu sa ma angajez intr-o firma privata...:-/. Anyway, intr-un final m-am hotarat si vreau sa dau la barou :D. Acum ...dilema mea este cum se mai da examenul in toamna? Am vazut ca s-a mai vorbit despre asta ..dar nu am ramas cu impresia cum ca ar fi o chestie sigura nici cu sinteza nici cu grila..(ca ce le-o mai fi venit si astora sa schimbe in iarna metodologia nu stiu ...:slap: ). Si in plus...am vazut ca s-a afisat aici pe forum un site cu calendarul de examene....insa ciudat este ca pe siteurile barourilor..nu scrie nimic :-/ , pana la urma care e data de examen?
Sper ca nu va suparati ca va bombardez asa dintr-o data cu toate nelamuririle mele...si sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra de "viitori stagiari" :D .
O zi buna!
Buna ziua,
Am incercat sa aflu raspunsul la intrebare mea si pe la alte subiecte postate aici insa nu am avut nici un rezultat. Asa ca, va intreb:
Daca pe parcursul celor doi ani de institut vreau sa imi iau concediu de crestere al copilului pana la 2 ani, ce se intampla cu perioada mea de studiu? Se ingheata, la fel cum se intampla cu anii de facultate sau care este procedura?
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
anais_anais a scris:

buna, nu stiu sa raspund la intrebarea ta, madalina, poate iti raspunde altcineva.

Multumesc frumos oricum. Am sa initiez un nou subiect pe tema aceasta ...poate totusi stie cineva ceva.
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Buna ziua,
Stiu ca s-a mai discutat si la un alt subiect aceasta problema insa nu a reiesit ceva concret in urma acelor discutii. Asa ca va intreb: in cazul in care sunt admisa la institut (ca si auditor de justitie) iar pe parcursul anilor de studii raman insarcinata si vreau ca dupa aceea sa intru in concediu de crestere al copilului, ce se intampla cu anii de studiu? Se ingheata de la momentul la care am intrat in concediu sau ce se intampla? Stiu ca aceea bursa este considerata salariu si astfel indemnizatia de crestere mi se va calcula luand in considerare si bursa insa nu stiu ce se va alege de perioada de studiu la inm propriuzisa! Sper sa stie cineva, ceva despre aceasta situatie. Va multumesc !