avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Concediu de crestere al copilului ca si auditor de ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Concediu de crestere al copilului ca si auditor de justitie

Buna ziua,
Am incercat sa aflu raspunsul la intrebare mea si pe la alte subiecte postate aici insa nu am avut nici un rezultat. Asa ca, va intreb:
Daca pe parcursul celor doi ani de institut vreau sa imi iau concediu de crestere al copilului pana la 2 ani, ce se intampla cu perioada mea de studiu? Se ingheata, la fel cum se intampla cu anii de facultate sau care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:02, 13 Aprilie 2010
cel mai bine intrebati la CSM, la Resurse Umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Indexare salariu la rata inflatiei dupa revenire din cic sassy3006 sassy3006 Buna ziua! Am incercat din rasputeri sa aflu singura raspunsul la intrebarea pe care o am si sa ma asigur ca raspunsul nu exista deja pe platforma Avocatnet. ... (vezi toată discuția)
Armata si sporul de vechime spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Din nou am o intrebare :) Stiu si eu ca armata ca si perioada de somaj, de concediu pentru crestere copil pana la 2 ani, facultatea absovita la zi, ... (vezi toată discuția)