avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Activitate tri

Activitate tri

Buna ziua,

In urma cu 5 ani ne-am mutat la etajul 4 din 4,intr-un bloc nou construit si pana in acest moment am functionat fara asociatie de proprietari. Toate deciziile legate de spatiile comune si de interes pentru toti locatarii au fost luate in urma unor intalniri intre proprietari si nu au existat probleme daca majoritatea acestora erau de accord.
Acest bloc urma sa aiba si o mansarda pe care constructorul nu a mai avut bani sa o termine, asa ca toti proprietarii de la etajul 4 dupa ce am discutat si cu ceilalti proprietari din bloc si au confirmat ca sunt de accord sa executam lucrari de imbunatatire a terasei pe cheltuiala noastra fara ca ei sa contribuie am executat urmatoarele lucrari :am imprejmuit terasa cu balustrada si plasa de gard ,am refacut hidroizolatia si partial a fost montata gresie de exterior pentru a o putea face circulabila a fost montata si o usa de acces pe terasa care este incuiata dar fara a ingradi accesul celorlalti in caz de nevoie. Toate lucrarile au fost efectuate in regie proprie de catre proprietarii de la ultimul etaj.
In aceasta luna in urma unor neintelegeri intre vecini s-a stabilit ca se doreste infiintarea asociatiei de proprietari. Intrebarea mea este in ce masura putem recupera macar partial banii investiti pe terasa blocului in urma infiintarii asociatiei ?