avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Activitate andreearoxana

Activitate andreearoxana

Răspuns la discuția renuntarea la judecata
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua.
As avea cateva intrebari daca exista cineva pe forum care ma poate lamuri.
Sunt jurist la o firma de cateva zile si maine trebuie sa merg in instanta pentru a reprezenta societatea la care lucrez in urmatoarea problema: a fost depusa cerere pentru procedura de insolventa insa ulterior s-a inregistrat la tribunal cererea de renuntare la judecata.
1Pentru a reprezenta societatea am nevoie de mandat, procura sau e de ajuns declaratie semnata de conducatorul societatii?
2Citatie de chemare la judecata e emisa in 12 febr 2010, a juns la noi in 16 febr si cererea de renuntare la judecata a fost inregsitarta pe 15 febr 2010, mai trebuie platite cheltuielile de judecata?
3. Cam care va fi procedura din instanta, mentionez ca merg ptr prima data acesta fiind primul meu job in domeniu.
As dori si eu sa stiu ce pot face pentru a-mi apara in mod legal investitiile facute in ce priveste intretinerea casei de vacanta pe care o detin in proportie de 65% fata de atitudinea de rau proprietar si intretinator a fratelui meu care detine 35% din aceeasi casa dar de 20 ani el nu intretine in nici un fel acesta casa , toate intretinerile, renovarile , impozitele, facturile fiind platite de mine lunar si anual in ultimii 20 de ani. De asemenea ma intereseaza cat de mult se poate agrava situatia acesta din moment ce fratele nu e de acord sa imi vanda partea lui la pretul ce eu il ofer. Ma intereseaza mai ales consecintele ce pot decurge din aceasta situatie daca el nu imi va vinde partea lui nicicum.Va multumesc si astept raspunsuri si sfaturi cat mai multe.