avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate bootho

Activitate bootho

Mai am o singura intrebare, plata cheltuielilor de judecata cum se face? , sau exista o solutie ca suma care trebuie platita sa se compenseze cu altceva?....adica...nu pot sa platesc impozitul la casa pt ca el are amenzi de circulatie, sau sa se compenseze cu pensia alimentare care el o are de dat din urma. Ceva de genul asta se poate?
Multumesc, deci clar ca am facut o greseala, din pacate hotararea de a face recurs a fost la indrumarea avocatului, care dupa cate vad sa inselat, si ceea ce ma pune pe mine la plata, deci o veste extraordinar de buna :)), multumesc mult de informatii.
Totusi nu am primit nici un raspuns concret la situatia, pt ca ma gandesc sa fac din nou recurs, cel putin sa se anuleze sentinta din recursul acesta.

Un raspuns serios va rog de data aceasta
Multumesc mult un raspuns simpatic :)), o problema ma nedumereste, el nu a cerut cheltuieli de judecata in recurs, cum poate instanta sa le dea din oficiu in momentul in care legea zice ca daca nu le ceri nu le primesti nu??

Mai am o intrebare, de 2 luni a inceput sa plateasca pensie alimentara, are propriere 50% din salariu, sa inteleg ca asa o sa vina pana se acopera cele 10 luni din urma?
In urma cu 1 an sotul meu a intentat proces de divort, cerand desfacerea casatoriei prin culpa comuna, la prima infatisare am depus intampinare prin care am solicitat desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului, ceea ce s-a si intamplat de altfe, dar prin hotararea judec, s-au considerat cheltuielile de judecata compesate.Am depus apel, prin care solicitam cheltuielile de judecata iar solutionarea a fost respingerea apelului si obligarea mea la plata onorariului din apel a sotului.

E normal asa ceva in conditiile in care el a deschis procesul de divort si m-a obligat la niste cheltuieli inutile, se termina din vina lui exclusiva, bun....acum, intrebare simpla ce sanse am sa recuperez banii din cheltuielile de judecata in conditiile in care mie la apel m-a abligat sa-i platesc eu lui......Mentionez ca in hotararea de divort spune ca ' Se admite in parte cererea principala privind reclamantul si parata si admite cererea reconventionala'

Ce trebuie sa fac , si ce sanse am sa nu-i platesc lui nimic si sa-mi recuperez cheltuielile??!!