avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate iulia.s

Activitate iulia.s

Răspuns la discuția cumparare masina
Am inteles...contract de v-c intre mine si priumul propr, el o radiaza etc., eu o declar la impozit, fac al doilea contract si apoi merge surioara impozite etc. si in final sa o inmatriculeze....Nu suna chiar asa de rau. O sa vedem daca se poate mai simplu, dar probabil ca nici asa nu-i foarte greu.
Răspuns la discuția cumparare masina
Masina e inmatriculata in RO. Planul meu era asa: cumpar masina de la proprietarul actual, el merge o radiaza etc., eu o las pe numere rosii, cand vine sora mea i-o "vand" ei si ea se ocupa mai departe de toate formalitatile... Ca asta e toata problema, nu vreau sa o trec pe numele meu si sa o radiem iar dupa 10 zile, ca e o gramada de bataie de cap si timp pierdut
Răspuns la discuția cumparare masina
Noi ne gandeam sa "cumpar" eu masina si apoi sa i-o "vand" ei si ma intrebam daca intr-o situatie de acest gen s-ar putea face inmatricularea direct pe ea (la mine sa fie doar pe numere rosii).
Problema mea sta in felul urmator: vreau sa cumpar o masina pentru sora mea, care momentan este in strainatate si se intoarce cam in 2 saptamani. Am gasit masina, totul e ok, vrem sa o luam, insa vanzatorul nu e dispus sa mai stea inca cateva saptamani cu actele (e genul care face afaceri cu masini si nu are timp prea mult de discutii). Am stabilit sa facem contractul intre mine si el....Ar exista insa vreo posibilitate de a nu trece masina pe numele meu, ci direct pe sora mea imediat ce se intoarce (max. 15 zile) fara a mai avea treaba cu vanzatorul. Sau daca nu, care ar fi cea mai simpla varianta in aceasta situatie?