danielovici a scris:
Mi i aduc aminte au intrat ?
din cate stiu eu nono, mirei si helenne nu au intrat, dar au fost f aproape si cristian habar nu am ce a facut. de altii nu mai stiu
actiunea penala se pune in miscare
a.doar prin ordonanta procurorului
b.fie prin ordonanta procurorului ,fie prin rechizitoriu
c.si prin plangerea persoanei vatamate,in anumite cazuri
ce faceti?cum merge?cam cate h pe zi acordati invatatului?si pe unde sunteti cu materia?ce ati terminat pana acum?
si eu as vrea sa aflu cum pot sa invat: pe de rost sau dupa intrebari?
STIU ca apar si eu acum cand voi sunteti deja in paine....dar vreau sa prind si eu curaj.....
OvidiuDanut a scris:
catalin1980 a scris:
OvidiuDanut a scris:
S a votat de CSM planificarea concursurilor 2015...La direct pe post se organizeaza doar daca raman locuri neocupate de promotia INM 2013-2015...
Tare imi pare Ovidiu ca lupta se duce(in caz ca se duce) pe 2-3 locuri amarate.Daca nu,ne-om ingramadi cumva la inm,desi eu nu mai am resurse ptr scolarizari de ani de zile
Mda....anii in care erau scoase 200 INM cu 200 la direct as crede ca devin istorie...Nici eu nu stiu ce-o sa fac...sincer...cu INM-ul deja este f complicat pt un familist din provincie...Vom vedea...poate ii mai baga la parnaie pe coruptii din sistem si se vacanteaza locuri:))
@Fleur - nu zice nimic de locuri decat ca sunt incerte si la INM! La direct daca nu raman, nu raman....alea iacta est....
Multumesc...
Da, asta e, zarurile sunt aruncate si cel putin din punctul meu de vedere, si 10 locuri daca ar scoate, ipotetic vorbind, tot nu renunt.
Si din randurile tale, inteleg ca nici tu:)...Sa ai bafta!
OvidiuDanut a scris:
S a votat de CSM planificarea concursurilor 2015...La direct pe post se organizeaza doar daca raman locuri neocupate de promotia INM 2013-2015...
Tare imi pare Ovidiu ca lupta se duce(in caz ca se duce) pe 2-3 locuri amarate.Daca nu,ne-om ingramadi cumva la inm,desi eu nu mai am resurse ptr scolarizari de ani de zile