Buna ziua, fiica mea este eleva de liceu si de un an incoace este hartuita telefonic zi de zi si urmarita in drum spre scoala de un om fara ocupatie pe care il cunoastem deja cine este. Am mers la politie si am depus plingere dar mi s-a spus ca din lipsa martorilor nu pot face nimic sa-mi ajute copilul. Aceasta persoana imi ameninta tot timpul copilu de citeva ori a si batut-o , o urmareste pina la scoala si o asteapta ascuns la coltul scolii pina ce termina orele. Va rog daca ma pute-ti ajuta, sfatuiti-ma ce sa fac imi este teama pentru ea.
Politia are obligatia sa investigheze situatia, sa mearga in zona, sa-l ia la intrebari, sa-l legitimeze...etc. Sunt indolenti sau ignoranti....as zice ca prima, ei de fapt stiu ce au de facut. Mergeti la procuratura si faceti plangere penala, vorbim deja de activitate infractionala aici, loviri si alte violente, hartuire. Daca sunteti din Bucuresti, mergeti la Procuratura sectorului de domiciliu.
Sa fie cineva in apropiere.
Fara martori e complicat dar politia trebuie sa il audieze.
Sa mearga insotita de cineva ca sa evite agresiunile.
Este fostul prieten?
Nu are sms-uri?
Plingere penala
Dana Marin
Am facut sfatuita de un avocat o plingere penala in data de 28 ianuarie 2010, nu am primit nici un raspuns pina acum. Persoana impotriva careia am facut acea ... (vezi toată discuția)