Am facut sfatuita de un avocat o plingere penala in data de 28 ianuarie 2010, nu am primit nici un raspuns pina acum. Persoana impotriva careia am facut acea plingere, continua sa faca cu mare tupeu ceea ce am reclamat. Cat dureaza legal pina sa primesc un raspuns, sa se rezolve ceva?
Daca persoana continua cu actiunile, mai pot face acum ceva impotriva ei?
Multumesc.
De regula dureaza chiat citeva luni. Reveniti cu o alta cerere sau mergeti in audienta pentru a reclama acesta situtaie si mai ales ca infractiunea este savirsita in foma continua
Categoric , prezentati-le agentilor de politie.
Probele indirecte , de asemenea , pot fi administrate , in sensul ca , daca exista persoana care au macar cunostinta ( doar auzind , spre exemplu, de la terte persoane) de activitatea infractionala, va pot sustine afirmatiile.
Daca exista scrisori, e-mailuri , sau sms-uri care sa va completeze pozitia deja exprimati, uzati si de acestea.
Daca ,ulterior promovarii plangerii,continua aspectele deduse cercetarii,ramane ca la audieri sa precizati ,eventual sa probati aceste noi actiuni impotriva intereselor dvs
In raport de natura actiunilor manifestate impotriva dvs,puteti sesiza oficial si polititul de proximitate ,care poate interveni direct cu atentionarea persoanei in cauza
Cred ca ar trebui sa dati mai mule amanunte in legatura cu obiectul plangerii pe care ati formulat-o pentru a primi sfaturi la obiect si nu pe probleme generale.
V-ar fi ,mai de folos,o asemenea abordare.