avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plingere penala

Am facut sfatuita de un avocat o plingere penala in data de 28 ianuarie 2010, nu am primit nici un raspuns pina acum. Persoana impotriva careia am facut acea plingere, continua sa faca cu mare tupeu ceea ce am reclamat. Cat dureaza legal pina sa primesc un raspuns, sa se rezolve ceva?
Daca persoana continua cu actiunile, mai pot face acum ceva impotriva ei?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:17, 6 Martie 2010
De regula dureaza chiat citeva luni. Reveniti cu o alta cerere sau mergeti in audienta pentru a reclama acesta situtaie si mai ales ca infractiunea este savirsita in foma continua
Inregistrarile video sau audio pot fi probe in dosar? Nu am martori.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2010
Dana Marin, utilizator
Categoric , prezentati-le agentilor de politie.
Probele indirecte , de asemenea , pot fi administrate , in sensul ca , daca exista persoana care au macar cunostinta ( doar auzind , spre exemplu, de la terte persoane) de activitatea infractionala, va pot sustine afirmatiile.
Daca exista scrisori, e-mailuri , sau sms-uri care sa va completeze pozitia deja exprimati, uzati si de acestea.

Succes.

;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Daca ,ulterior promovarii plangerii,continua aspectele deduse cercetarii,ramane ca la audieri sa precizati ,eventual sa probati aceste noi actiuni impotriva intereselor dvs
In raport de natura actiunilor manifestate impotriva dvs,puteti sesiza oficial si polititul de proximitate ,care poate interveni direct cu atentionarea persoanei in cauza
Cred ca ar trebui sa dati mai mule amanunte in legatura cu obiectul plangerii pe care ati formulat-o pentru a primi sfaturi la obiect si nu pe probleme generale.
V-ar fi ,mai de folos,o asemenea abordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere individuala cu referire la colectiv Costica33 Costica33 O femeie a facut o plingere la politie in care sustine in numele unui grup care nu semneaza plingerea ca sunt terorizati de 3 ani de mine, ca le-am facut ... (vezi toată discuția)
Ajunge! vrem o societate normala! hot_oliviu hot_oliviu Plecind de la cazul prezentat in postarile mele [i]“Ordonanta a procurorului de clasare a cauzei”[/i] si “[i]Dreptul reclamantului de a refuza sa se ... (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu gritosu gritosu Am nevoie de cateva sfaturi despre cum as putea sa actionez in cazul unei neglijente in serviciu a unor angajati dintr-o institutie publica, care prin ... (vezi toată discuția)