avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plingere individuala cu referire la colectiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plingere individuala cu referire la colectiv

O femeie a facut o plingere la politie in care sustine in numele unui grup care nu semneaza plingerea ca sunt terorizati de 3 ani de mine, ca le-am facut plingeri repetate, ca sunt stresati, ca eu caut cearta si scandal. In final spune ca aceste lucruri pot fi confirmate de X, Y si Z cei impotriva carora eu am facut de curind plingeri, cei pe care ii mentioneaza ea ca martori cum ar veni. Mentionez ca aceasta plingere a femeii este ulterioara plingerilor mele impotriva prietenilor ei pusi ca martori.
Nu am facut niciodata nici o plingere impotriva acestei femei, nu am terorizat-o, nu interactionez cu ea doar ca ea e prietena cu cei pe care eu i-am reclamat si pe care si ea ii pune martori la cele ce reclama ea. De altfel, ea s-a si mutat din cartier.
Eu nu inteleg cum o persoana poate face plingeri vorbind in numele unui grup, e ok asta? Cum pot eu demonta aceste acuzatii?
Cum poate ea proba terorizarea, stresarea si plingerile?
Femeia in cauza are un comportament reprobabil si a mai fost in trecut reclamata de blocul ei pentru distrugeri. Toti astia fac parte dintr-un grup infractional cu mare tupeu.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 18:05, 11 Aprilie 2011
Uf, chiar nu ma asteptam sa nu stie nimeni ca sa fac... Nu a mai trecut nimeni prin asa ceva?
Poate, totusi imi raspunde si mie cineva...
Multumesc.:(
Deocamdata plangerea nu este colectiva,ea apartinand unei persoane,care face referire la mai multe persoane,care daca nu isi insusesc continutul acesteia,pot fi audiate ca martori.
Totul va depinde de probatoriile administrate in faza de urmarire penala.
Daca veti fi scos de sub urmarirea penala,aveti la randul dvs,sa formulati plangere penala impotriva respectivei persoane,pentru denuntare calomnioasa.
daca nu a facut plangerea in numele dansei ci in numele prietenilor , daca acestia isi insusesc plangerea aceasta isi va urma cursul.
daca plangerile pe care le-ati formulat dvs sunt nefondate ar trebui sa va ganditi de doua ori nu cumva sa fiti acuzata de denunt calomnios.
Femeia cu plingerea se refera la ceva de acum 3 ani ori nu mai poate fi vorba de penal, oricum nu sunt notiuni in plingerea ei. NU dovedeste cum s-a stresat ea din cauza mea si mai ales minte pentru ca nu am facut niciodata vreo reclamatie la adresa ei ci a celor pe care ea ii citeaza ca martori si care s-au unit acum, folosind aceasta femeie batrina si cu cunoscute probleme psihice dar si de comportament.
Domnul Gabi a spus ceva important si anume ca persoanele mentionate, zice ea:" acestea pot fi confirmate de X,y si z" daca nu isi insusesc ce a spus ea, adica daca nu sunt si ei in aceasta situatie, atunci pot fi audiate ca martori?
Am inteles bine?
Mutlumesc frumos.
si de ce nu mai poate fi vorba de penal daca faptele s-au intamplat acum 3 ani ?
din punctul meu de vedere daca cei in numele carora s-a facut plangerea si-o insusesc atunci se va continua cercetarea daca nu ,nu si nu mai aveti nici o treaba.

Alte discuții în legătură

Plingeri mincinoase Costica33 Costica33 S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez. Cum ma pot eu apara ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters75393 ContSters75393 Poate o persoana sa faca plingere ptr. denunt calomnios in situatia urmatoare? Persoana x este agresata de persoana y .Persoana x in plingerea prealabila de ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua dinnou.Am si eu o nelamurire.Persoana X a fost agresata de persoana Y. Persoana X sustine ca a fost agresata si de o alta persoana Z .Persoana Z la ... (vezi toată discuția)