avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plingere individuala cu referire la colectiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plingere individuala cu referire la colectiv

O femeie a facut o plingere la politie in care sustine in numele unui grup care nu semneaza plingerea ca sunt terorizati de 3 ani de mine, ca le-am facut plingeri repetate, ca sunt stresati, ca eu caut cearta si scandal. In final spune ca aceste lucruri pot fi confirmate de X, Y si Z cei impotriva carora eu am facut de curind plingeri, cei pe care ii mentioneaza ea ca martori cum ar veni. Mentionez ca aceasta plingere a femeii este ulterioara plingerilor mele impotriva prietenilor ei pusi ca martori.
Nu am facut niciodata nici o plingere impotriva acestei femei, nu am terorizat-o, nu interactionez cu ea doar ca ea e prietena cu cei pe care eu i-am reclamat si pe care si ea ii pune martori la cele ce reclama ea. De altfel, ea s-a si mutat din cartier.
Eu nu inteleg cum o persoana poate face plingeri vorbind in numele unui grup, e ok asta? Cum pot eu demonta aceste acuzatii?
Cum poate ea proba terorizarea, stresarea si plingerile?
Femeia in cauza are un comportament reprobabil si a mai fost in trecut reclamata de blocul ei pentru distrugeri. Toti astia fac parte dintr-un grup infractional cu mare tupeu.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 18:05, 11 Aprilie 2011
O plingere penala se poate face in 60 de zile de la producerea faptei.
Daca si-ar fi insusit plingerea nu vad motivul sau temeiul legal pentru care ar fi facut doar aceasta femeie o singura plingere, nesemnata de ceilalti.
Atentie,in doua luni,de la cunoasterea faptuitoruilor ,care inseamna in timp altceva decat 60 de zile.
pai da, asa si e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingeri mincinoase Costica33 Costica33 S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez. Cum ma pot eu apara ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters75393 ContSters75393 Poate o persoana sa faca plingere ptr. denunt calomnios in situatia urmatoare? Persoana x este agresata de persoana y .Persoana x in plingerea prealabila de ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua dinnou.Am si eu o nelamurire.Persoana X a fost agresata de persoana Y. Persoana X sustine ca a fost agresata si de o alta persoana Z .Persoana Z la ... (vezi toată discuția)