avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate teddy_1968

Activitate teddy_1968

Ce solutii sunt pentru romanii care sunt insolvabili si care au o singura speranta : Legea falimentului personal dar care s-ar putea aproba prin martie 2010? Pana atunci ce metode de protectie exista .Situatia este disperata va spun doar ca sunt multe credite cu intarzieri si salariul a fost blocat in totalitate sotia somaj etc. Mentionez ca vreau sa platesc dar sa mai raman macar cu 50% din salariu!Ce ziceti daca am primi o a doua cetatenie intr-o tara unde exista legea falimentului personal?De ex. Ungaria.Ar avea vreun efect acest demers?
Buna ,sunt Teddy B. din Brasov si institutia unde lucrez face plata salariului pe card.La banca unde am cardul :Raiffeisen am si un credit am si descoperire si un card de cumparaturi nu ma intrebati ce am avut in cap cand am facut asta ...Cert este ca de la inceputul anului am sincope in plata ratelor si colac peste pupaza de 4 luni e si sotia mea in somaj.Problema e ca o cerere de restructurare a creditului am facut acum o luna si nu am primit nici un raspuns iar cei de la colectare imi blocheaza cardul cand imi intra salariul nu pot sa iau nici un ban.Pana acum o luna ma sunau si ma intrebau cat platesc luna asta mi-au luat tot fara sa ma intrebe! A, era sa uit salariu de 972 lei si nu mi-au lasat un leu.Ce sa fac? Legea falimentului personal?Exista vreo forma de protectie ceva?