avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate Gallagher

Activitate Gallagher

Răspuns la discuția Retinere permis Bulgaria
Deocamdata nu s-a comunicat nimic de la bulgari. Culmea este ca daca se comunica ceva si sanctiunea era comunicata politiei cu examenul de reducere a pedepsei mai aveam doar 4 zile de stat pe dreapta. Am mai intalnit situatii in care nici dupa 2 ani nu a reusit sa dea de urma permisului, bulgarii nu au transmis nimic si permisul a fost inlocuit. Teoretic pot face si eu acelasi lucru dupa ce trece eventuala perioada de suspendare, dar cum pot face ca sa scurtez aceasta perioada de la 3 la 1 luni ?
Răspuns la discuția Retinere permis Bulgaria
Nu exista posibilitatea sa pot da examenul de reducere al pedepsei si sa solicita anularea si inlocuirea lui pe motiv de pierdere iar cel vechi anulat? Fizic vorbind atat timp cat nu se stie exact pe unde se afla de ce nu as putea cere anularea lui si inlocuirea ?
Buna ziua.
Iata faptele:
In data de 1 martie 2009, in timp ce ma deplasam prin Bulgaria am fost oprit de un echipaj dotat cu radar fiind surprins cu 103 km/h (intre localitati). Am fost invitat la politie unde, dupa completarea PV mi sa spus ca trebuie sa achit 250lv si d-abea dupa aceea mi se vor restitui actele. Am plecat sa scot bani, m-am intors, am platit amenda dar nu mi s-a restituit si permisul, spundu-mi-se ca a fost suspendat deoarece in acea zona era limitare de viteza, iar permisul va ajunge in 2 sapt in Romania.
Nu stiu perioada suspendarii, dar conform legii romanesti pot solicita reducerea suspendarii prin examen, problema este ca deocamdata (deci dupa 24 zile) nu a ajuns in romania.
Cum ar trebui sa procedez tinand cont de faptul ca din diverse forumuri se pare ca pana ajunge permisul din Bulgaria posibil sa treaca luni de zile, mult peste perioada legala de suspendare ?