Buna ziua,
va rog daca puteti sa ma ajutati.Am lucrat intr-o multinationala mult timp(intr-o pozitie de conducere), frustrat fiind ca meritele nu-mi erau recunoscute am luat un produs, in valoare de 400 ron.Am trecut pe langa dispozitivul de paza, am bagat produsul respectiv in masina , dupa care dandu-mi seama ca paza sa sesizat, am lasat masina acolo , si de teama si rusine am plecat. Vorbind ulterior cu seful de paza , a 2 -a zi am predat obiectul respectiv, dar nu in perimetrul respectiv ,din rusine fata de colegi, ci in intelegere cu seful pazei am plecat in alta parte cu masina si am predat produsul respectiv.Seful pazei ca sa se asigure m-a filmat cu camera video . Am facut o intelegere cu ei ca sa nu ajungem la Politie, ei aplicand procedura de cercetare disciplinara. In urma acestui fapt mi-am prezentat demisia , am fost prezent in fata comisiei de ceretare disciplinara, dar din cauza demisiei mele , aceasta mi-a fost acceptata.Dupa aproape 1 an de zile ma trezesc cu o invitatie la Politie fiind cercetat penal in acest caz, deoarece firma la care lucrasem a depus o plangere penala impotriva mea(plangerea a fost depusa la Parchet , acesta trimitand-o la sectia de politie unde se afla sediul firmei).Mentionez ca este prima abatere in acest sens. Puteti sa-mi spuneti , va rog frumos, care ar putea fi consecinta faptei mele? La ce sa ma astept?
Multumesc frumos