as dori sa stiu daca o persoana cu pensie de invaliditate gr III deci cu posibilitatea de a presta maxim 4 ore de munca pe zi, poate ocupa functia de viceprimar
multumesc pt raspuns, aceeasi opinie o am si eu, dar ma intreb, daca asistentul personal lipseste 4-5 ore de langa asistatul pe care il are in ingrijire, ce se intampla cu acesta ? La institutia unde lucreaza in foaia colectiva de prezenta e pontat 8 ore pe zi, nu se precizeaza intre ce ore, e drept, dar am convingerea ca in acelasi interval orar presteaza activitatea si la celalalt job.
As dori sa stiu daca o persoana pensionata pt. limita de varsta poate continua activitatea intr-o institutie publica locala, deci in sistemul bugetar????? Stiam de OUG230/2008, stiu ca a fost neconstitutionala, am citit si legea329/2009 dar tot nu ma dumiresc. Persoana nu beneficiaza de pensie speciala(armata, politie) a lucrat la acelasi loc de munca, respectiv o primarie, unde vrea sa-si continue activitatea.
As dori sa stiu daca un asistent personal al persoanei cu handicap, incadrat cu CIM pe durata determinata in cond Legii448/2006 poate avea si alte CIM la alti angajatori? care este temeiul legal. Multumesc