Buna ziua. As dori sa stiu in ce act ofical gasesc exact ce documente trebuie depuse la financiar de catre angajat pentru deducerea suplimentara. Multumesc.
In urma decesului mamei mele (acum 12 ani) nu s-a facut succesiunea, raminind doar eu si tatal meu. Acum 3 ani tata s-a recasatorit. Vreau sa stiu daca actuala sotie ar avea drept la apartament si in ce proportie.
Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are pensie alimentara peste 250 lei mai pot beneficia de deducere? Va multumesc.
Buna seara
Am si eu o intrebare in legatura cu pensia de intretinere pe care trebuie sa o primesc de la fostul sot. Daca in ordonanta de popriere pe salar este mentionat faptul ca pensia alimentara se retine pina la majoratul copilului, angajatorul respectiv este obligat sa o retina pina la implinirea majoratului sau pina la terminarea liceului daca primeste dovada ca acest copil este inca la studii. Eu ce ar trebui sa fac mai departe?