inca ceva.
cum pot afla cate zile de ingrijire are "victima"?
am inteles ca daca are sub 10 se aplica amenda administrativa nu penala vinovatului.
pe calea rahovei dinspre trafic greu inspre sebastian(drum cu 2 benzi pe sens). in apropiere de OMV o masina parcata jumate pe carosabil, jumate pe trotuar. am dat semnal dreapta pt a intra in pmv pana sa ajung la masina parcata aiurea, cand am ajuns in dreptul ei am ocolit-o, asigurandu-ma, ajungand pe banda 2. dupa care am facut dreapta pt a intra in omv.fiind in franare cel din spatele meu m-a lovit (el ocolind mai la limita masina parcata aiurea. pozitia lui in momentul loviturii fiind intre benzi pe axul drumului ), si in urma loviturii eu am fost aruncat pe trotuar intr-o masina parcata , iar masina parcata a lovit pietonul.
cel ce ma lovit sustine ca i-am taiat fata, iar eu zic ca ma lovit din spate.
agentul constatator a zis ca eu nu m-am asigurat la schimbarea sensului de mers, iar cel di spate nu a pastrat distanta legala.
la udriste seful de tura a zis ca e clar lovitura din spate , dar il lasa pe colega-su in paca pt ca nu este verdictul final ce a dat el adica mie art 54/1 si lui art 51parca.
ok. mersi.
inca nu sa stabilit vinovatul accidentului.
daca ea cere 2000 ron de la mine si inca 2000 de la celalat si pe mine ma vor gasii nevinovat, eu fiind lovit din spate si proiectat in masina de pe trotuar care a lovit-o pe doamna respectiva, eu arunc banii pe fereastra sau o sa-i pot recupera, si ajungem de unde am plecat: eu cum pot fi sigur ca nu se intoarce asupra declaratiei dansei in termen de 60 de zile cum spune legea?
da pietonul circula regulamentar...insa a fost lovita de o masina stationata neregulamentar pe trotuar pe care am lovito eu.
daca nu are zile de spitalizare se mai considera dosarul ca fiind dosar penal?
pe 26.03.09 am fost implicat intr-un accident pe calea rahova in dreptul OMV.
in accident a fost impliat un pieton care a fost diagnosticat cu o contuzie la nivelul umarului si genunchiului.
nu a necesitat zile de spitalizare, doar o reteta de 3 medicamente. acum vrea 2000ron pt declaratie la politie ca nu are pretentii in a se considera parte vatamata a incidentului. dar ea poate sa-si schimbe declaratia in termen de 60 de zile. cum previn asta?