cred ca sint cel mai autorizat sa ti dau detalii.in 2006 am cumparat o rulota si am transformato[modificat interior,utilata,conform normelor cerute] si am amplasato intro curte cu chirie.pina in 2008 am desfasurat actuvitati de fastfood[sandwici,cafea,dozator de bere,ceaiuri,vin fiert,clatite,tigari etc].fiind autorizat ca pfa nu am avut nevoie de autosrizatii speciale,si asta in bucuresti.trebuie sa aoi contracte de apa,gunoi,canal,curent].in rest nu ai treaba.trebuie sa anunti verbal autoritatea sanitar veterinara sa nu fie surpeins ca esti in zona si nu stie.am avut controale si nu am avut probleme.eu am inchis pentru ca nu mai am teren unde sa o amplasez si am imbatrinit.intradevar rulota are 6m si am amenajat in interior si un mic biroy pe care la m folosit si pt hainele angajatilor.fiind in curtea ta e excelent,ai apa,curent etc,de la tine.te incurajez.eu am pus rulota la vinzare.cel care o va cumpara o amortizeaza in max 2-3 luni daca se tine de treaba.cu terasa si un dozator de bere recomand sa faci fastfood daca se maninca in zona.si gogoserie e ok,mai vb daca vrei.
Atentie,pt alimentatie publica trebuie chiuveta dubla,apa calda[boiler] ustensile inox.etc.nu face improvizatii,costa da se amortizeaza si nu ai probleme.