avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate kendinikolla

Activitate kendinikolla

Răspuns la discuția accident auto vatamare corporala
Buna,
am si eu o problema destul de urata...acum doua saptamani am avut un accident auto inca care celalalt conducator s-a ales cu masina praf si cateva zgarieturi.Afost o minune ca nu a fost mai grav, conduceam pe un drum national pa banda doi si dintr-o data am vazut in fata mea la 10 metrii o masina , am calcat frana dar a fost prea tarziu, din mine a ricosat intr-un tir care circula in sens opus, masina s-a rupt in doua iar el a fost aruncat afara nepatind nimic grav.A stat 5 zile in spital si i-au dat drumul...acum dupa o saptamana vrea sa se interneze din nou....Mi-e frica de cat o sa ceara deoarece de cate ori il sun ma termina psihic, din cate am auzit eu nu ar trebui sa ii dau mai mult de 1500 ron, tinand cont de ce are.M-ar interesa daca ma puteti ajuta sa imi spuneti...am auzit si eu de cele 60 de zile de spitalizare, intrebarea mea este:e vb de Spitalizare sau se tine cont si de Concediu Medical?Si eu am carnetul de 3 ani jumate si pana acum nu am luat nici macar o amenda dar...ceasul rau
Multumesc frumos