avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate claudissa

Activitate claudissa

cum se poate radia o masina daca nu am actele si nici masina ,deoarece am vindut-o fara sa-i fac actele iar cumparatorul a revindut-o altei persoane iar persoana respectiva nu vrea sa vina sa facem actele
Răspuns la discuția relatii cu o minora
si inca ceva... Baiatul chiar se poarta frumos cu ea, ii raspunde din cand in cand la telefon, daca ea vine sa stea de vorba cu el nu o refuza niciodata, ce vorbesc nu stiu .. El zice ca ii e frica sa nu fie tras la raspundere si de aceea incearca sa se poarte cat de frumos poate cu ea, dar ii spune in continuare sa il lase in pace, sa isi vada de treaba ei ...
Răspuns la discuția relatii cu o minora
Multumesc frumos pentru sfaturi..si eu m-am gandit ca o discutie cu parintii ei ne-ar putea si de ajutor dar baiatul, care i-a cunoscut personal, spune ca mama ei este si ea "cam nebuna", probabil fata a adus-o in situatia asta si nu vreau ca parintii mei sa pateasca la fel, iar tatal ei este foarte dus si chiar, de multe ori, a manifestat violenta fata de ea cat si fata de baiat.. inca o data multumesc!
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, cat de repede se poate, in legatura cu o problema care a aparut in familie.
Sora mea, minora pentru inca 2 luni, are de un an o relatie cu un baiat de 27 de ani, insa paritii au fost de acord si nu sunt probleme in acest sens. Insa, baiatul respectiv, inainte de a o cunoaste pe sora mea, a avut o relatie tot cu o minora. Problema este ca fata in cauza, de un an de zile il amentinta si pe el si pe sora mea ca ea se omoara daca cei doi nu se despart..ii urmareste peste tot, zi si noapte, sta toata toata noaptea in fata casei noastre sa vada cand pleaca si cand vine el..este toata ziua in taxi si il urmareste..ameninta prin mesaje telefonice ca se sinucide..chiar azi de dimineata era in fata casei si cand el a venit a sora mea a inceput sa bata in poarta si sa spuna ca o sa ii omoare pe amandoi si dupaia se sinucide.. peste tot ea lasa bilete ca s-a sinucis din cauza lui, a ajuns chiar sa isi bata cuie in perete, sa isi pregateasca sinuciderea daca el nu se intoarce la ea. Fata respectiva are acum 16-17 ani, deci probabil cand cei doi au avut o relatie ea avea 15 ani sau mai putin ... sora mea este pur si simplu terorizata si amenintata la orice ora, nu merge singura pe strada de teama ca s-ar putea intalni cu ea..Parintii mei sunt la fel de ingrijorati iar admosfera din familie a devenit foarte tensionata..la fel ca si relatia surorii mele cu baiatul.Acum, vreau sa intreb, ce ar putea pati el in cazul in care fata face vreo nebunie si se sinucide .. ei de un an nu au mai avut nici un fel de relatie, doar au mai vorbit la telefon ... Va rog frumos sa imi spuneti, cat mai repede posibil, care este situatia din punct de vedere legal . Multumesc!