Cine ma poate ajuta?
Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. Ulterior, Vecinul meu efectueaza masuratorile cadastrale si descopera ca are titlu de proprietate mai mare decat suprafata existenta, . La indrumarea cadastristului, solicita primariei o copie stampilata a unei foi din reg.agricol cu o deschidere mai mare decat ceea avuta in posesie. Document care-i permite cadastristului sa intocmeasca documentatia cadastrala astfel incat suprafata din Titlu de propietate sa corespunda cu cadastru. Cadastru ce se intabuleaza. Am solicitat printr-un cadastrist o trasare(delimitare) cadastrala a bunul imobil, constatand ca hotarul dintre ambele documentele cadastrale corespund scriptic si fizic.
:((In momentul acesta a intervenit Vecinul contestand trasarea efectuata. Acesta face o sezizare la primarie. Surpriza!
Se deplaseaza doua persoane de la Primarie inarmate cu o ruleta si un registru, masoara si imi comunica ca Vecinul are dreptate si ca trebuie sa-mi reorientez!!!!!!!! terenul in asa fel incat vecinul sa detina deschiderea necesara. Motivand ca toate parcelele ulterioare trebuiesc reorientate!!!!!!!!. Mentionez ca toate parcelele ulterioare sunt cadastrate si intabulate cu PUZ-uri si constructii existente.