avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate andrei_alexandra

Activitate andrei_alexandra

multumesc pt raspuns..si eu m'am gandit sa il caut pe propietarul masinii si sa ma inteleg cu el..imi e frica de ce s'ar putea intampla :|..daca a depus plangere, aceasta mai poate fi anulata?nici nu am cum sa declar ca tatal meu a condus masina pentru ca el nu are carnet..el e doar propietarul.care e pedeapsa pentru parasirea locului accidentului soldat cu avarii usoare?se ajunge si pana la dosar penal?permisul o sa imi fie suspendat?

era un batran cu cainele la plimbare la cativa metrii de mine.cred ca el e singurul martor.daca as declara ca nu sunt vinovata si as aduce si eu martori care sa spuna ca am fost cu ei in ziua respectiva..ma ajuta cu ceva?pot sa scap?
buna.am si eu o intrebare..acum o saptamana am accidentat usor o masina..pentru ca m'am speriat foarte tare nu am stat.zilele trecute am primit o citatie pe numele tatalui meu care este proprietarul masinii cum ca tre sa se prezinte vineri pe 3 aprilie la o sectie de politie in sectorul 6.intrebarea mea..este ce pot sa patesc daca a fost doar un accident cu avarii usoare?m'am speriat extrem de tare si de asta nu am stat pt ca am doar 19 ani..si carnet de abia de 5 luni.va rog sa imi raspundeti..imi e frica sa nu ma aleg cu un dosar penal care ar putea sa imi ruineze toata viata