De doua zile sunt sub tratament si nu pot parasi domiciliul. Doctorul mi-a spus ca imi poate elibera o adeverinta cu care sa pot intra in concediu medical .Dat fiind faptul ca nu pot parasi domiciliul pana la terminarea tratamentului poate merge altcineva sa depuna la firma aceasta adeverinta? Imi va fi folositoare la ceva? Sa motivez cu ea absenta la servici.
Ma confrunt cu o problema. Am lucrat la o societate comerciala unde in urma unor probleme aparute cu cei din conducere am decis sa imi dau demisia. Am lucrat aprox un an si jumatate cu carte de munca si in tot acest timp nu am avut concediu de odihna si in momentul in care am solicitat sa mi se plateasca a refuzat sub diferite pretexte. Mi-am dat demisia si cred ca in momentul de fata cartea de munca a fost inchisa sau e in curs. Ce pot sa fac sa imi recuperez banii de pe concediul de odihna? Tin sa precizez ca discutiile cu cei din conducere s-au realizat pe un ton dur, cu jigniri si amenitari din partea lor, fapt ce m-au determinat sa nu mai merg la servici pe durata preavizului. Nici salarul nu mi l-au dat. va multumesc