avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate andrei_camelia

Activitate andrei_camelia

Va mutumesc din suflet pentru informatii, sunt de mare ajutor si da, asta ma sa fac, am sa angajez un avocat! eu sunt din Oradea dar momentan nu sunt in localitate! Imi poate spune cineva cam cat ma costa un avocat, nu m mai avut probleme judiciare si vreau sa stiu cam la ce suma sa ma astept! Multumesc mult inca odata!
Vecinul in cauza este chiar instalator de profesie, deci trebuia sa stie acest lucru. Se schimba datele problemei in acest caz?
Am asigurare pt aartamentul meu dar firma de asigurare mi-a spus ca polita mea de asigurare nu acopera astfel de daune, adica in eventualitatea unul astfel de incident nu-l pot despagubi. Pot fi despagubit doar daca sunt inundat eu de catre vecinul de sus!
Teava a cedat pur si simplu si am reparat tot, in plus de asta i-am ofetit cum spuneam dispersitul si gletul, dar mai mult eu nu pot sa ii ofer. Eu nu am de gand sa-i schimb usi si parchete si mobile asa cum imi cere dumnealui care nu stiu ca au fost sau nu afectate de mine. In plus ma tot ameninta si deja asta devine stanjenitor: ba ca pune recuperatorii pe mine, ba ca ma ia la bataie cand ma vede si nu se poate purta o discutie civilizata cu dumnealui acesta e adevarul. Vroiam sa stiu daca ma poate ajuta cineva cam cat ma costa avocatul si o evaluare a daunei facuta de un specialista care sa-l lamureasca eventual ca doar pentru faptul ca eu muncesc si am un job si imi castig un ban nu insemana ca trebuie sa-i renovez eu intregul apartament.
Am sa-i platesc cat va stabili instanta, daca dumnealui in caitate de somer are bani de judecata, o sa ma descurc si eu cumva!
Va multumesc din suflet pentru promptitudine si ajutor, mi-a fost de mare folos!
Asta vroiam sa stiu ca el se lauda ca ma da in instanta ca am eu bani sa platesc si ca el rapid isi recupereaza prejudiciul. Ideea e ca eu am cumparat aparatamentul in urma cu un an, fara sa stiu ca fostul proprietar a facut unele modificari la baie, la tevi, ( nu din acesta cauza a survenit inundatia) si am afat ca vecinul pe care l-am inundat, cel care ma ameninta cu judecata, a facut de fapt cu fostul proprietar aceste modificari. Acuma legat de ce teava s-a spart, e o teava a mea, undeva in spatele contorului si a cedat pur si simplu noaptea la ora 1. Nu ma pot intelege cu el de nici un fel, ca imi prezinta ca daune usi si parchete care nu prae au de-a face cu incaperea afectata. Imi spune ca usa la baie sus e putin umflata si ca vrea sa ii schimb usa, ca lui ii traba izolat si gletuiit dar eu de unde pot sa stiu daca nu a mai fost inundat de vecinul dinaintea mea si ca numai in urma inundatiei produse din vina mea au survenit daunele. Mai vreau sa precizez ca inundatia s-a produs in luna decembrie si si-a dat sema ca are asteptati exagerate la un momentdat si a renuntat la orice pretentie numai in urma cu o saptamana cand am verificat retul tevilor din baie si bucatarie ca sa nu mai am surprize ( cu un instalator le-am verificat) a cedat o alta teava, fara sa produca daune caci a fost remediata imediat dar dumnealui spune ca ar avea o pata pe tavan in baie ( nu imi dau seama daca intradevar are acesta pata in urma incident de sapt trecuta sau a afirmata cest lucru doar pentru ac a vazut ca a venit instalatorul si a banuit ca repar ceva. Domnul m-a amenintat, ca ma ia de gat si a rog diverse amenintari, motiv pentru care nu am putut s amerg la dumnealui sa vad daca intradevar are sau nu daune)
Buna ziua, daca cineva poate sa ma ajute in urmatoarea problema:
S-a spart o teava la baie nu din vina mea si mi-am inundat vecinul de jos. In momentu producerii daunei, nu eram acasa iar dumnealui in loc sa inchida apa din beci a lasat sa curga apa pana am ajuns eu. A fost remediata teava cu pricina , I-am spus ca ii ofer dispersit sa isi zigravesca intreaga incapere afectata desi nu e afectat decat un perete. Domnul insa nu a acceptat si are pretentii mai mari decat dauna. Ma ameninta cu judecata si as dori sa stiu ce sanse am si cam cat dureaza un astfe de proces! Mutumesc anticipat pentru un eventual raspuns. Cu respect Camelia