avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate kira20

Activitate kira20

ok..multumesc:)
buna ziua...am si eu o problema destul de dificila:(
am un prieten..aseara a trebuit sa mergem sa mancam in oras..pana la destinatie am condus eu..inapoi a dorit sa conduca el..tin sa precizez ca aseara am aflat ca nu are carnet, iar masina este al lui.in drum ne-a oprit politia..a vrut sa facem schimb de locuri sa spun ca am fost eu cea de la volan..nu am vrut, a venit domnul si a cerut actele..i s-au prezentat doar actele masinii intrucat el nu avea permisul si buletinul. a dat o declaratie prin care sustinea ca am facut schimb de locuri si ca eu eram la volan..apoi m-au chemat sa-mi prezint actele si au spus"voi aveti ceva in capul ala?" si am zis "poftim?ce am facut?" si mi-a zis"pai va schimbati asa..?" si atunci am spus..imi pare rau..nu eram eu la volan.
in urma acestei discutii eu am fost trimisa in masina..iar el a ramas sa scrie procese verbale..din cate am inteles a primit amenda penala, 2 ani cu suspendare..
acum ce vreau sa va intreb..eu din toata chestia asta..pot fi trasa la raspundere pentru ceva?tin sa precizez ca nu am condus masina cand l-a oprit politia si nici nu am facut schimb de locuri..el era soferul numai ca a mintit in declaratie..iar eu am zis clar ca nu am facut niciun schimb si nu eram eu la volan.
va multumesc