avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate zuzy

Activitate zuzy

Buna ziua,

In 2009 din motive de sanatate am fost nevoit sa cesionez firma care avea profit si un depozit. Avea o linie de credit care era fara garantii, doar cu un depozit colateral si doua BO in alb semnate de asociati. Dupa un timp dupa ce am cesionat au inceput sa traga de mine creditorii spunandu-mi ca noul adm. nu e de gasit si ca nu a achitat fact. Am inceput sa il sun sa il rog sa vina sa schimbam BO la banca dar nu mi-a mai raspuns la tel. Intre timp creditorii au bagat firma in faliment. Falimentul s-a incheiat in ian. 2011. M-am interesat iar banca nu s-a inscris la masa credala. Sunt disperat si nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma cu un sfat va rog. POATE BANCA SA MA EXECUTE PE MINE ?
Multumesc
Bina ziua,

Va rog, as dori sa stiu urgent daca exista o metoda de a lucra daca sunt in concediu de crestere copil fara sa pierd indemnizatia. Colaborare sau daca pot face un contract intre firma mea si cel cu care urmeaza sa lucrez (prestari servicii). Am posibilitatea de a lucra intr-o banca.

Va multumesc
Răspuns la discuția SCHIMBAREA BO IN BANCA
Biletele sint date in alb

inca nu am facut cesiunea cu cealalta parte.
Invatati/ma va rog cum sa procedez. Creditul nu este garantat. mai am un asociat care a semnat si el. Daca in acest moment el nu mai are drept de semnatura in banca poate sa ii refuze schimbarea BO?
Buna seara,
Am cesionat o firma .

Firma avea o linie de credit la banca. Cine a luat firma a fost de acord cu datoriile.

Linia de credit are ca si garantie un depozit in lei. Spuneti/mi va rog daca la banca au dreptul sa imi refuze schimbarea BO lasate garantie si avalizate in nume propriu cu cele ale noului administrator si ce se poate intampla mai departe.

Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile dvs.