Buna ziua,
Sunt proprietarul unui spatiu comercial, la parterul unui bloc.
Pot organiza intalniri in acel spatiu fara a avea vreo forma de organizare (firma, fundatie, etc.)? Am nevoie de autorizatii ?
As vrea sa organizez niste intalniri de informare/dezbatere pe anumite teme (de mediu, sportive, etc.)
Buna ziua,
Sunt proprietarul unui spatiu comercial, la parterul unui bloc.
Pot organiza intalniri in acel spatiu fara a avea vreo forma de organizare (firma, fundatie, etc.)? Am nevoie de autorizatii ?
As vrea sa organizez niste intalniri de informare/dezbatere pe anumite teme (de mediu, sportive, etc.)
Va cer ajutor intr-o problema... Am un spatiu comercial pe care l am inchiriat unei firme. Contractul e pe durata de 1 an, inregistrat la administratia financiara. Privitor la reziliere este stipulat ca se poate face de comun acord, sau unilateral cu un preaviz de 90 de zile, in caz contrar se platesc penalitati de x euro. Chiriasul a disparut din spatiu dupa 3 luni, lasandu mi datoriile la intretinere si lumina neplatite, plus ca nu m a instiintat. Banuiesc ca singura solutie este darea in judecata. Intrebarea este care sunt sansele de castig iar in caz de castigare a procesului cum se executa hotararea avand in vedere ca administratorul firmei am inteles ca a plecat in Italia (probabil nici sa nu ajunga la proces).
In asteptarea unui rapsuns din partea dvs. va doresc o zi minunata