avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters84896

Activitate ContSters84896

Răspuns la discuția admitere inm 2010
Salut
toate bagajele o sa le lasi in fata la "catedra" sau pe langa fereastra.
vei primi o sticla cu apa plata si eventual un pix de culoare neagra.
fara telefon mobil bla, bla, bla.............
vi se face instructajul deja clasic referitor la conditiile pe care trebuie sa le respectati in timpul examenului.
in ceea ce priveste tinuta, pentru prima proba ar fi bine sa ai ceva comod in care sa te simti bine sau foarte bine (valabil si pentru proba de logic). Dupa, lucrurile incep sa se mai schimbe pt ca vei avea nevoie de un costum OBLIGATORIU
In rest ce pot sa-ti spun
Ai nevoie de mult noroc, de o zi in care sa te simti bine, sa te concentrezi pt ca daca ai invatat nu ai cum sa nu te descurci.
Anul trecut si eu am trecut prin experienta INM. Eu unul am scapat de examenul asta pt ca am intrat.
Daca mai ai ceva intrebari, acum pe ultima suta, cu mare placere.
Multa bafta joi, si nu numai joi
Doamne ajuta
Succes!!!
salut,
prntru ca exista acum un precedent probabil ca de anul viitor o sa fie mai rau, adica la testarea psihologica si la interviu probabil ca vor fi mult mai exigenti. La interviu e foarte important sa pici la o comisie foarte bine dispusa ceea ce inseamna mult noroc asa ca deocamdata nu ai de ce sa te stresezi. Incearca sa iei o nota cat mai mare la testul eliminatoriu principal(la materii), pt ca asa vei fi mult mai linistita si la celelalte probe.
In privinta testarii psihologice ai grija ce faci la scris pt ca interviul psihologic se va desfasura dupa caietul pe care tu l-ai completat in timpul testarii scrise. Baza acestui test sunt intrebarile de personalitate, aproximativ 400 de intrebari, care se tot repeta, in fiecare set de cate 100 de intrebari, dar de fiecare data sub o alta formulare. Tu trebuie sa dai exact acelasi raspuns, altfel isi vor da seama ca nu ai fost sincera, ca vrei sa pari ceea ce nu esti, ca ai comportament dual........................chestii pe care le vad PSIHOLOGII.
Multa bafta tuturor celor care vor sa incerce si anul viitor. Pentru inceput: o pauza de 2-3 luni dupa care incepeti sa invatati serios in functie de un program pe care vi-l faceti voi singuri pt ca acesta va da cele mai bune rezultate. Nu imprumutati "programe". Cele gandite de voi sunt excelente.
Bafta!!!!!
Salut,
Daca mai are nevoie cineva de un coleg de camera (apartament sau garsoniera)
sa-mi dea un mesaj pe adresa sprandi1983@yahoo.com
pentru testul de rationament iti recomand niste teste LSAT pe care le poti descarca de pe net, mai precis de pe torrentz. O sa gesesti o multime de teste care s-au dat pe la americani cu explicatii + doua culegeri cu exercitii care te vor ajuta destul de mult: Logic games bible si Logic reasoning bible. Daca stii engleza o sa simplu.
In ceea ce priveste interviul : sunt 5 oameni in comisie. Mie 4 dintre ei mi-au pus intrebari. interviul cred ca la toata lumea incepe la fel: motivatia, calitatile, de ce ai ales aceasta profesie, cum crezi ca vei face fata presiunilor,................
Am avut o intrebare de etica si o intrebare legata de o situatie ipotetica. Oricum nu prea ai de unde sa stii daca raspunsul tau a fost corect sau nu pentru ca nimeni nu iti spune nimic si nici membrii comisiei nu sunt prea expresivi.In cazul meu intrebarile au venit una dupa alta. Ideea e sa dai raspunsul cat de repede poti, sa nu eziti si sa-ti motivezi bine optiunea.
multa bafta si spor la invatat pentru anul viitor!
daca va uitati la notele de anul trecut o sa vedeti ca toate notele de 6 si ceva au fost luate de cei care au sustinut interviul in fata comisiei nr. 2.
Nu stiu daca exista comisii bune si comisii rele. Depinde de cum te descurci, de inspiratia de moment. Nu cred ca-ti poti face poezii de acasa pe care sa te duci acolo sa le reciti.
Pana la urma trebuie sa semene cu un interviu pentru angajare.
s-a afisat baremul definitiv!
a fost anulata o singura intrebare din civil
La marturisirea judiciara raspunsul corect este c
La perimare b.
varianta de la A este corecta pt ca proprietarul terenului, a invocat accesiunea adica a devenit si proprietarul constructiei, ori el avea 2 posibilitati:
-sa ceara constructorului desfiintarea lucrarilor pe cheltuiala sa si sa-l despagubeasca pt lipsa de folosinta a terenului
-sa INVOCE ACCESIUNEA si sa devina proprietarul constructiei cu obligatia de a-l despagubi pe constructor cu valoarea materialelor incorporate +pretul muncii efectuate.
Prin faptul ca a devenit prorietar asupra constructiei poate sa faca aproape orice cu ea INCLUSIV SA O DESFIINTEZE.
sper ca te-am lamurit!
G1. a
G2. a,c
G3. a,b
la intrebarea cu tentativa: a+b sunt corecte.
-varianta "a" este corecta fiind vorba despre o infractiune care se savarseste numai cu intentie ( iar penalul spune ca tentativa nu este posibila la infractiunile savarsite din culpa si nici la cele praeterintentionate).
-"b" foarte clar.
-"c" nu e corect- cauza care impiedica producerea rezultatului se situeaza in timp ANTERIOR..................