avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate mayday147

Activitate mayday147

Este postat un model de plan de masuri pe www.cosurigunoi.ro
Răspuns la discuția Linie credit neplatita
M-am uitat in contract si sunt intr-adevar lasate 3 BO, avalizate cu numele meu. Sa inteleg ca in cazul asta, voi fi executat in nume propriu?
Răspuns la discuția Linie credit neplatita
Este posibil sa fi avalizat niste bilete la ordin. De regula acestea cate sunt? Sunt cate unul pentru fiecare rata din contract? In orice caz, acele bilete la ordin nu erau pe conturile firmei? Iar eu sa le fi semnat ca si administrator. In plus , nu ar fi trebuit sa fie stipulata in contract o astfel de garantie personala?
Răspuns la discuția Linie credit neplatita
Pai ca si clauze de "Garantii! este trecuta doar o garantie reala mobiliara fara deposedare pe conturile din respectiva banca. In rest nu exista nicio alta referire la terti giranti, garantii etc.
In urma unei afaceri "deosebite", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat unic) acum 2 ani si prelungit acum un an. Ca si garantii am semnat doar niste bilete la ordin pe un cont de la ei. In rest in contract nu exista alte garantii. Totusi firma a fost vanduta inca din decembrie, inclusiv datorii. Acum vin si intreb daca banca se poate indrepta aupra lucrurilor mele personale (2 masini - fac mai mult de 15000EUR) sau doar catre administratorul actual (sau catre firma direct).