avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate RUSU IOAN-ROMULUS

Activitate RUSU IOAN-ROMULUS

Răspuns la discuția Legea nr. 10 din 2001
Multumesc!...Va doresc sanatate si toate cele bune!...
Daca o institutie publica,a tergiversat 5 ani de zile (a "uitat" dosarul la arhiva),solutionarea unui dosar,in conditiile in care ulterior aceasta a fost atentionata de un for tutelar ca va suporta consecintele legii,poate fi actionata in instanta(dupa mediere) pt. daune morale?
Tototdata mentionez ca urmare a interventiei forului tutelar si a mea personal ,prin petitii succesive la autoritati abilitate,dosarul s-a transmis unei autoritati centrale de solutionare a dosarului,actionarea in instanta a institutiei initiale conduce la sistarea procedurii de solutionare a
dosarului ajuns la autoritatea centrala?
Va multumesc!
Ma intereseaza care este termenul de prescriptie extinctiva in cazul urmator :
o Intreprindere Familiala-IF a efectuat o prestare de serviciu unei APL(autoritati publice locale);c/v serviciilor s-au derulat pe o perioada de 3 luni,efectuindu-se plati in etape(transe),insa dupa predarea lucrarii de prestari APL a refuzat sa plateasca a treia si ultima transa,invocand neefactuarea unei prestatii(pe care a consimtit-o sa nu se efectueze ,printr-o Declaratie,aceasta urmand a constitui obiectul altui contract).Suma restanta avea scadenta in luna iunlie 2011.
Mentionez ca prestatorul este infiintat sub incidenta OG 44/2008 si nu are personalitate juridica fiind asimilata PF.Va multumesc.