avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea nr. 10 din 2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea nr. 10 din 2001

Daca o institutie publica,a tergiversat 5 ani de zile (a "uitat" dosarul la arhiva),solutionarea unui dosar,in conditiile in care ulterior aceasta a fost atentionata de un for tutelar ca va suporta consecintele legii,poate fi actionata in instanta(dupa mediere) pt. daune morale?
Tototdata mentionez ca urmare a interventiei forului tutelar si a mea personal ,prin petitii succesive la autoritati abilitate,dosarul s-a transmis unei autoritati centrale de solutionare a dosarului,actionarea in instanta a institutiei initiale conduce la sistarea procedurii de solutionare a
dosarului ajuns la autoritatea centrala?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RUSU IOAN-ROMULUS , Evaluator 09:34, 17 Octombrie 2013
Stimat forumist,

Ce să spun: încercați.

Chiar nu o spun peiorativ, nu aveți de ce nu s-ar putea câștiga un asemenea proces.

Pe de altă parte, nu s-ar încetini soluționarea dosarului dvs de proprietate, acțiunea de care vorbiți având un alt obiect: pretenții cu natura de daune morale pentru stressul provocat de întârzierea trimiterii dosarului;

Cu stimă.
Multumesc!...Va doresc sanatate si toate cele bune!...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la reclamatie dumitruufo dumitruufo Cum pot sa actionez daca o institutie (ARR) nu-mi raspunde la o reclamatie in termenul legal? (vezi toată discuția)
Plângere tergiversare dosar AdryKamy AdryKamy Unde se depune o plangere catre un for superior al procurorilor ,pe care vreau sa o fac pentru tergiversarea unui dosar de abandon de familie constituit in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 290/2003 iulia bumbu iulia bumbu Ma numar printre beneficiarii stabilirii drepturilor banesti cf. Legii 290/2003 din localitatea Braila. S-a implinit 1 an de cand am comunicat ANRP- ului ... (vezi toată discuția)