avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate nickm

Activitate nickm

Cui ma pot adresa cu o plangere impotriva unei companii din C.E., care nu mi-a onorat la timp o comanda, motiv pentru care am pierdut un contract cu unul dintre cei mai importanti clienti ai mei si in fata caruia mi-am pierdut credibilitatea.
Mai pe larg vorbind, aproape de expirarea termenului la care trebuia sa primesc produsele comandate la ei, am sunat la reprezentanta din Romania sa vad in ce stadiu se afla cu livrarea. Reprezentantul, mi-a comunicat ca nu-mi poate livra produsele decat daca achit un avans de 50% din valoarea facturii, lucru care nu a fost specificat in oferta lor de pret. Acolo termenul de plata era cel de 30 de zile, cel care se practica de obicei.
Deci, singurul drept care este incalcat in acest caz este dreptul la intimitate care este garantat de constitutie. Eu asta am inteles si va multumesc pentru raspunsuri.
r.gabi a scris:

Atata timp cat masura a fost adusa la cunostinta salariatilor si nu urmareste spatii intime, este o masura legala,

Revin cu aceeasi intrebare: in care lege se precizeaza faptul ca angajatorul este obligat sa-si anunte salariatii despre instalarea de camere de supraveghere ?
Va multumesc pentru un eventual raspuns.
ContSters77883 a scris:

Daca ati fost informat (si se si afiseaza, ca birourile sunt puse sub supraveghere video -- pentru vizitatori) atunci este legal (primaria doreste sa-si supravegheze birourile si angajatii). Ar fi fost ilegal daca cei supravegheati n-ar fi fost anuntati.

Sub incidenta carei legi este obligatoriu acest lucru?
Sunt foarte interesat sa aflu cat mai exact textul de lege.