Buna ziua, am incercat sa citesc toate intrebarile si raspunsurile de pana acum, insa de teama sa nu fi inteles gresit am decis sa pun si eu cateva intrebari. Am revenit la serviciu inainte de trecerea celor 2 ani de concediu pentru cresterea copilului dar din motive de sanatate (copilul dat la cresa a racit de mai multe ori destul de grav) doresc sa reiau concediul. Prima intrebare ar fi daca pot face acest lucru si sa primesc 85% din veniturile realizate cu 12 luni inaintea nasterii copilului? In prezent sunt insarcinata in 11 saptamani. Dupa terminarea concediului pt cresterea copilului 1 pot intra direct in concediu prenatal? Voi beneficia de indemnizatie la cel de-al doilea copil si daca da cat va fi aceasta? Multumesc pentru raspunsuri.
Am inceput serviciul (pe 10 noiembrie 2008) inainte de a se termina perioada de 2 ani oferita pentru cresterea copilului. Copilul l-am dat la cresa si de atunci am fost internati deja de 2 ori la spital. As vrea sa reiau concediul de crestere al copilului, dar exista o problema: sunt gravida in 11 saptamani, copilul urmand a se naste cam la o luna dupa terminarea concediului (in octombrie 2009). Voi mai beneficia de indemnizatie si la al doilea copil? Pot intra in concediu prenatal dupa terminarea concediului de crestere al copilului?