avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters85451

Activitate ContSters85451

Răspuns la discuția Infractiunea de slutire
imi cer scuze daca a sunat a atac personal...sa consideram subiectul incheiat
Răspuns la discuția Infractiunea de slutire
"In primul rand, nu victima, ci agresorul trebuie sa suporte costul respectivei interventii. SI nu, dupa parerea mea nu depinde nimic de starea materiala a vreunei persoane, pur si simplu nu mai e slutire si gata, pe motivul ca se poate corecta. "
bine ca nu sunteti judecatoare!!!!!!!!! #-o
Răspuns la discuția Infractiunea de slutire
dna/dra administrator, am o nelamurire....ati spus ca se pot face implanturi chiar mai bune decat dintii naturali...ce se intampla in cazul in care victima nu-si permite material sa-si faca un astfel de implant?atunci ramane fara dinti,deci e slutire!! !si sa spunem ca victima are bani si-si face implant de calitate f buna....atunci se considera ca nu mai e slutire ,nu?stiti ce rezulta din asta ?ca incadrarea juridica,dupa parerea dvs , ar trebui sa se faca pe criteriu de avere, ori a victimei ori a infractorului in cazul in care isi permite sa platesca aceasta reparatie!!!!!!!! ceea ce e aberant!!!!!!!!nu credeti??Acealasi lucru se poate spune si in cazul unor cicatrici!
Si inca ceva....ca sa se constate slutirea , pierderea unui organ etc nu e nevoie sa existe peste 60 de zile ingrijiri medicale!
E prima data cand am intrat pe un forum de acest gen...si mi-am dat seama ca e si ultima data ...informatiile pe care le oferiti sunt la nivel de amatori ;) sorry