"In primul rand, nu victima, ci agresorul trebuie sa suporte costul respectivei interventii. SI nu, dupa parerea mea nu depinde nimic de starea materiala a vreunei persoane, pur si simplu nu mai e slutire si gata, pe motivul ca se poate corecta. "
bine ca nu sunteti judecatoare!!!!!!!!! #-o
dna/dra administrator, am o nelamurire....ati spus ca se pot face implanturi chiar mai bune decat dintii naturali...ce se intampla in cazul in care victima nu-si permite material sa-si faca un astfel de implant?atunci ramane fara dinti,deci e slutire!! !si sa spunem ca victima are bani si-si face implant de calitate f buna....atunci se considera ca nu mai e slutire ,nu?stiti ce rezulta din asta ?ca incadrarea juridica,dupa parerea dvs , ar trebui sa se faca pe criteriu de avere, ori a victimei ori a infractorului in cazul in care isi permite sa platesca aceasta reparatie!!!!!!!! ceea ce e aberant!!!!!!!!nu credeti??Acealasi lucru se poate spune si in cazul unor cicatrici!
Si inca ceva....ca sa se constate slutirea , pierderea unui organ etc nu e nevoie sa existe peste 60 de zile ingrijiri medicale!
E prima data cand am intrat pe un forum de acest gen...si mi-am dat seama ca e si ultima data ...informatiile pe care le oferiti sunt la nivel de amatori ;) sorry