Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților
In sfarsit CSM-ul vrea sa ia atitudine si sa nu mai permita ca unii sa intre in magistratura printr-un examen facil, iar altii sa se chinuie peste 3 ani in care dau circa 50 de examene, multe dintre ele mult mai dificile decat examenul de admitere direct pe post. Ar fi ideal pentru magistratura sa se dea un singur examen de admitere de tipul si dificultatea celui de la INM. Nu vad de ce unii ar fi dezavantajati ca nu au fost 5 ani consilieri juridici la buticul din coltul strazii.
carmen_miron a scris:
Examenul este de o organizare ireprosabila ... tot respectul ... =D> ... o spune un om care din pacate la prima incercare a picat ... aproape ... dar a picat...
Apropo de corectitudinea examenului: mi s-a parut ciudat ca au spus sa nu indoim si sa nu lipim noi coltul paginii la grila de raspunsuri, pentru ca se ocupa ei de asta la finalul examenului. Cel putin asa s-a intamplat la mine in sala.
La orice alte concursuri am mai participat, inclusiv bac, admitere fac, licenta, candidatii erau cei care isi lipeau coltul paginii unde isi scriau numele.
Cum vi se pare asta ? Mie, repet, mi s-a parut curios si nu tocmai corect.
bai , care se simte INM-ist frustrat si indoctrinat sa nu mai posteze aici , pt ca vad ca unora daca le spui buna ziua considera ca i-ai injurat
Aª ADÃUGA CÃ, CU CÂT TE PREGÃTEªTI MAI BINE, CU ATÂT ÎNGUSTEZI CÂMPUL DE ACŢIUNE AL ªANSEI/GHINIONULUI.
Salutare, tuturor! Ma inscriu si eu pentru....examenele de anul viitor :">. As da si in martie , as da si in noiembrie.....Nu stiu sigur de martie pentru ca mi-e teama ca e cam tarziu sa incep acum studiul....Sper ca ma primiti intre voi! Si bafta celor care isi asteapta rezultatele. Sa vindeti reteta succesului apoi.:blush2: