Buna mikaia si eu am depus astazi recomandarile si de asemenea caut colegi de apartament, eu am gasit ceva dar este cam mic, tu de unde esti dak nu te deranjeaza?
Pt lorrisor si AlinaG adresa mea de mess este lyberthy2004 o sa intru pe mess dupa amiaza pe la ora 15 si il las deschis adaugati-ma si voi in lista si dati buzz ca sa vorbim mai multe sa va arat ce oferte am gasit si sa schimbam nr de tel ca sa ne cunoastem mai bine. Sau lasati-mi voi adresele de mess sau nr de tel si va sun eu.
Ma bucur ca sunteti interesate, sincer aveam emotii ca nu imi cunosc niciun coleg.
Abia astept sa stam de vorba:D
Eu am fost contactata astazi de la Curtea de Apel Craiova si mi s-a cerut sa depun pana marti la grefa penala a curtii 2 recomandari de la colegi profesorri etc. Rezulta ca asa se face dovada bunei reputatii. Cred ca si voi veti fi contactati la fel.
In ceea ce priveste cazarea in Bucuresti am gasit ceva oferte destul de interesante dar as dori sa mai gasesc vreo colega cu care sa impart locuinta. Sunt o fire sociabila si de gasca asa ca daca sunteti interesate dati si voi un semn.
Alina, poate sunt indiscreta, te rog nu te supara, dar de unde esti? Eu nu cunosc pe nimeni dintre cei care au intrat si as dori sa intru in vorba cu viitorii mei colegi.
Sincer nu cred ca vom fi chemati la tribunal pentru verificarea reputatiei ci mai degraba vor utiliza baza de date a persoanelor pentru a ne verifica. Din moment ce am depus la dosar cazier fiscal si judiciar, politie politica nu este cazul suntem prea mici:D deci la ce se refera anume aceasta buna reputatie?
Banuiesc ca toata lumea vrea sa prinda un loc cat mai aproape de casa dar din pacate nimeni nu stie numarul de locuri libere din judetul sau si nici unde se afla acestea la parchete sau la instante deci optiunea va fi facuta la noroc.
Buna! Ma numar si eu printre cei admisi anul asta la SNG si habar nu am cand incepem si nici unde voi sta in Bucuresti. De azi-dimineata caut intr-una iar ofertele ori sunt prea piperate ori sunt prea departe de scoala. Nu cunosc pe nimeni dintre cei care au intrat si v-as propune sa facem cunostinta , ma numesc Dumitru Alexandra si as fi bucuroasa daca ati fi de acord sa cautam o locuinta comuna.
Din disp art. 141 alin 3 reiese ca recursul nu suspenda executarea in ceea ce priveste luarea, mentinerea unei masuri preventive ori constatarea incetarii de drept a masurii arestarii preventive. Cade varianta B
Rezulta ca raspunsul corect este litera C, deoarece art. 141 se refera doar la constatarea incetarii de drept a masurii arestarii preventive.
In ceea ce priveste varianta A, in cazul retinerii se poate face doar plangere conform art. 140^1 la care procurorul se pronunta prin ordonanta inainte de expirarea celor 24 de ore. Cu recurs pot fi atacate doar sentinte, decizii si incheieri deducem deci ca varianta A este eliminata.