Intradevar nu am fost coerenta in ceea ce am scris,dar sunt destul de suparata de ceea ce va urma....deci....26.05.2006 - 08.08.2008 am lucrat la o firma....15.08.2009 pana in prezent (dar se pare ca va mai duara doar pana in luna iunie a.c. ) la alta firma....deci intre 08 - 15.08.2008 intrerupere.
1. In conditiile acestea beneficiez de ajutor de somaj?
2.Vreau sa cotizez pt a beneficia de indemnizatie crestere copil in cazul in care in curand raman insarcinata asa cum imi doresc,mi s-a spus ca e posibil la casa de asigurari de sanatate unde voi merge sa vad ce si cum.
Multumesc pt raspunsurile primite !
Multumesc frumos de raspuns...dar am omis sa precizez ca nu beneficiez de ajutor de somaj pt ca la firma unde inca lucrez am doar 7 luni . Din pacate am facut o pauza de o saptaman intre actualul si ultimul loc de munca....deci avand aceasta intrerupere se calculeaza doar lunile lucrate acum....care sunt doar 7 . Nu am stiut atunci ca pot plati la casa de pensii pt acea saptamana de pauza,acum e prea tarziu sa mai platesc pt ca as fi facut-o.
Dar tot aici mi s-a spus ca as putea cotiza la casa de asigurari de sanatate.O sa merg acolo sa vad despre ce e vorba si ce trebuie sa fac.
Buna ziua !
Ma confrunt cu o problema destul de serioasa si anume faptul ca in curand firma la care lucrez se va inchide.:( In viitorul apropiat al familiei mele am dori sa vina pe lume un copil. Doresc sa stiu daca exista posibilitatea sa platesc undeva pana imi gasesc alt loc de munca, pt a beneficia de indemnizatia de crestere copil .
Deci pot plati undeva o contributie...daca ,da...unde?
Va multumesc anticipat !