avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate apopaks

Activitate apopaks

Răspuns la discuția Probleme Legea 10.
eu.ro.lex a scris:

aveti ocazia sa alegeti un avocat, sau mai multi,dintre toti cei care activeaza in Bucuresti si nu numai.cred ca veti gasi si va dorim succes...=D>

MULTUMESC PENTRU "CAPAC". SPER SA NU TINA SI OAMENII SA SCRIE AICI, DESCHIS SI CU INTERES REAL.

Ideea este si ramane ca aici sa scrie, pe scurt, persoanele care au cazuri de rezolvat pe tema Legii 10 si cauta avocati care au experienta pentru acest tip de cazuri, in zona geografica a proprietatii lor. Astfel, au o sansa sa fie contactati de avocati motivati pe chestiune.
Este util ca avocatii care doresc sa isi anunte competenta in domeniu sa o faca aici, ca sa poata fi contactati de potentialii justitiabili.
Răspuns la discuția Probleme Legea 10.
Bucuresti - angajez avocat pentru rezolvarea urmatorului caz:
Sunt proprietara unui imobil demolat, preluat in martie 1988 de ICRAL Vitan, cu proces-verbal.
Nu am primit despagubiri.
La data preluarii, imobilul era liber de sarcini.
Am transmis Notificarea inititala in termenul legal, conform Legii 10. Am confirmare de primire.
Am transmis documentatie la Primaria Capitalei si am numar de dosar "in lucru" la Primaria Capitalei.
Am depus la Registratura Primariei Capitalei cereri privind stadiul dosarului, in anii 2004, 2005 si 2006, dar nu am primit nici un raspuns la vreuna dintre aceste cereri.
Fata de aceasta tacere sfidatoare a Primariei, consider ca nu am nici calificarea necesara nici timpul pentru a ma ocupa in continuare de caz.
Angajez avocat specializat in probleme similare. tel 07xxxxxxxx
Cosmarul Legii 10 - Cereri de restituire la care petentii fie ca nu primesc raspuns, fie sunt plimbati de la o usa la alta, ani si ani de zile.
Subiectul acesta pe forum poate aduce liniste si sperante noi petitionarilor si poate fi un teren fertil de lucru pentru avocati specializati.
Invit aici petitionari si avocati specializati din toata tara ca sa ne cunoastem, sa comunicam, sa formam echipe si sa lucram impreuna.