avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Anyta15

Activitate Anyta15

Răspuns la discuția DIVORT CU COPII
Va multumesc din suflet pentru informatii
Răspuns la discuția DIVORT CU COPII
Ma numesc Ana si am 15 ani. Familia mea se confrunta cu o problema destul de neplacuta-parintii vor sa divorteze. As vrea sa stiu daca este posibil ca in urma divortului mama sa ia in custodie ambii copii (pe mine si pe fratele meu de 12 ani)? Sau daca unul dintre noi doi ar pleca cu tatal care dintre parti ar ramane in apartament(apartamentul este in proprietatea statului iar chiria si multe alte beneficii pe care le avem nu le avem in mod legal-nu sunt platite)
Răspuns la discuția corupere de minori
Tatal meu are niste idei foarte stranii in minte dar persoana de care vorbesc nu este nici pe departe interesata de casnicii sau chestii asemanatoare. Este constient ca are de-a face cu o minora si nu mi-a sugerat niciodata sa intretinem relatii sexuale si nu mi-a oferit niciodata obiecte de valoare sau daruri mai insemnate ci doar flori de ziua mea, ceea ce mi se pare chiar la locul lui gestul. Relatia noastra consta in iesiri in oras. Dar ceea ce ma intereseaza cu adevarat este daca tatal meu ar putea, sub simplul pretext ca stau alaturi de acest tip, sa ii creeze probleme; ma refer la inchisoare.
Răspuns la discuția corupere de minori
Buna. Ma numesc Ana si am 15 ani. Ma confrunt cu o problema destul de dificila. Sunt de 4 luni impreuna cu un major. Nu a abuzat de mine niciodata si ne intelegem perfect. Parintii mei stiu de relatia noastra insa doar mama e de acord, tata vrea sa il bage in puscarie pt corupere de minori. Este posibi acest lucru avand in vedere faptul ca eu si mama nu suntem de acord cu ideile tatei? Va rog din inima sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc anticipat.
P.S. Mentionez ca eu sunt constienta in totalitate de ceea ce fac si sunt stapana pe situatie si sunt perfect de acord cu ceea ce se intampla intre noi doi.