Nu conteaza ce viteza aveai,atat timp cat nu ai fost depistat de un aparat "radar".Este clar o musamalizare a "flacaului".Daca in parcarea respectiva se respecta legislatia in vigoare,atunci este clar o incalcare a legii chiar de cei care au dat "solutia" in acest caz.Trebuie sa faci recurs.
Multumesc,pentru raspuns!Dar de ce nu se iau masuri ,daca aceste "radare" sunt ilegale?De ce omul amarat trebuie sa plateasca,unor "baieti destepti"?"Avocatul poporului", ce are de zis in aceasta chestiune,sensibila si grava?Am ajuns IAR in CONUNISM,cand amenzile radar se dadeau "cu lopata"?Cum se poate ca o simpla poza,facuta cu orice fel de "aparat foto",aflat intr-o cutie "Gri" sa poata fi proba intr-un proces,cand toata lumea stieeeee,ca POZELE nu pot fi probe?Si apoi se incalca foarte grav DREPTURILE OMULUI,cand trimiti,o "amenda dupa 150 DE ZILE de la "savarsirea" "infractiunii".Cum mai poti contesta asa ceva,dupa 150 de zile?Eu am primit o asemenea "instiitare",dupa 150 de zile si as dori sa stiiu cum pot sa contest PV.In toata Lumea asta, doar la noi in Romania exista asa "radare"....."Ca la noi la nimenea"
Rdarele fixe sunt in ILEGALITATE,din cauza ca nu sunt omologate de BMRL(Biroul Roman de Metrologie Legala),doar cele de pe DN 1(Balotesti,Ciolpani,Puchenii Mari,Barcanesti,Comarnic,Sinaia),si cam atat,restul sunt la "praduiala" si sa-i jecmaneasca pe fraieri.De ce statul Roman permite asa ceva?Este in cardasie cu "smecherii" sau "baietii destepti",care fac un ban gramada,pe spinarea prostilor?Priviti harta radarelor fixe,din Europa si veti vedea ca numai Romania si Ungaria au asa ceva.Pe langa,cutiile alea gri,ar trebui instalata o BUCLA INDUCTIVA, pentru a determina viteza unui vehicul,nicidecum o "poza" facuta de un APARAT neomologat de BMRL.Asta este abuz si incalcarea clara a drepturilor omului,de carte o" firmulita" privata,cu sediul intr-o cutie Postala.