In anul 2009 am facut suspendare 3 ani la o firma dupa ce au iesit actele de la reg comertului am fost la finante si am facut o cerere de derogare de la declaratii ,precizez ca firma nu mai avea activitate dinainte de 2009 si nici o datorie .Am depus bilanturile anuale stiam ca totul era in regula dar sa aflu acum cand m-am dus la reg comertului pentru rez unei pb ca am cazier fiscal.M-am dus la Finante sa aflu ce s-a intamplat si sa-,mi spune doamna "draguta"ca acea cerere de derogare de la declaratii nu a fost aprobata deoarece nu scria termenul de suspendare si a fost trimisa o notificare pe care nu am primit-o.Ma duc la reg cometului spun ce mi s-a raspuns de la Finante cei de la reg imi spun ca in 2009 npe rezolutie nu se scria perioada dar ei trimit fisiere saptamanale cu suspendari etc deci era subinteles ca era pe 3 ani imi scot un certificat constatator la zi era scris clar ca este suspendata de data 30.04.2009-29.04.2012.Ma intorc la finante arat certifcatul constator cu perioada de suspendare si imi spun ca nu au cum sa ma ajute.Am fost in audienta ladirectorul finantelor si mi-aziscanu poate sa ma s coata din cazierul fiscal decat cu hot jud cu toate ca este vina lor.Intrebarea este daca am sanse sa castig .
Cum as putea sa ies din societate atunci cand al 2 lea asociat este plecat din tara si numai poate fii contactat.Mentionez caam 1%din actiuni si sunt adminstratorul societatii.Societatea nu are datorii sau alte obligatii.
va multumesc pentru raspunsul dvs.
pe langa faptul ca doresc sa renunt la calitatea de administrator, vreau sa renunt si la procentul de 1% din actiuni.
cum pot realiza acest lucru tinand cont ca detinatorul celor 99% din actiuni nu mai poate fi gasit.
cum trebuie sa procedez pentru a renunta la calitatea de administrator?
mentionez ca detin 1% din actiuni, iar proprietarul firmei este cetatean strain si nu il mai pot contacta.
ce variante de rezolvare ar exista?
p.s.
firma nu are datorii sau alte obligatii.
multumesc anticipat